رئیس پلیس فتای استان قزوین خبر داد

افزایش 10 درصدی جرایم رایانه‌ای در استان

افزایش 10 درصدی جرایم رایانه‌ای در استان
رئیس پلیس فتای استان گفت: جرایم رایانه‌ای در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 10 درصد افزایش داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سرهنگ فخرالدین توکلی، رئیس پلیس فتای استان قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعیصبح قزوین، اظهار کرد: وارد شدن برنامه‌های مجازی جدید و استفاده مردم از این برنامه موجب ایجاد چالش‌هایی در کشور شده است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,

وی افزود: کلاهبرداری پیامکی یکی از شایع‌ترین جرایم است و پس از آن نیز برداشت از حساب‌های بانکی و انتشار عکس‌های شخصی است. 
رئیس پلیس فتا استان ادامه داد: سارقان با طعمه قرار دادن حریم خصوصی افراد هدفی جز اخاذی از آنان را به دنبال نخواهند داشت. 
توکلی اضافه کرد: از مردم و به ویژه بانوان خواستار هستیم که در صورت مواجه شدن با چنین افرادی پلیس فتا را در جریان قرار دهند و به پلیس اعتماد کنند چرا که ما بدون ورود به حریم شخصی افراد پیگیر رسیدگی به شکایت‌های آنان گام هستیم. 
وی تاکید کرد: جهت پیشگیری و کاهش این جرایم آموزش‌هایی را در مدارس و فرهنگ سراها آغاز کرده‌ایم. 
توکلی لازمه جلوگیری از این جرایم را ورود خانواده ها و والدین به حریم فرزندان دانست و گفت: استفاده صحیح از فضای مجازی نیز باید به فرزندان آموزش داده شود. 
رئیس پلیس فتا استان تصریح کرد: توهین و فحاشی و نشر اکاذیب حتی در قالب پیامک نیز توسط پلیس فتا قابل پیگیری است و جرم محسوب می شود. 
وی خاطرنشان کرد: افراد گزارش‌ها و تخلفات سایبری خود می توانند از طریق سایت www.cyberpolice.ir و شماره تماس 2183539 به پلیس فتا گزارش دهند. 
توکلی اعلام کرد: شکایات‌های مردمی به پلیس فتا با مستندات به مراجع قضایی ارجاع داده می‌شود . 
رئیس پلیس فتا از مردم خواست تا اطلاعات کارت بانکی خود را محفوظ نگه داشته و از طریق درگاه‌های اصلی بانک‌ها برای خرید اینترنتی اقدام نمایند. 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه