اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سنگ‌آهن باز هم ارزان شد

سنگ‌آهن باز هم ارزان شد
با افزایش موجودی ذخایر سنگ‌آهن در بنادر بزرگترین مصرف‌کننده دنیا و فشار عرضه مازاد، قیمت سنگ‌آهن در معاملات آتی چین برای دومین جلسه متوالی کاهش یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اقتصاد، سان فنگ،‌ تحلیلگر اورینت فیوچر در شانگهای اعلام کرد: « موجودی بالای مخازن سنگ‌آهن در بنادر باعث شده تا عرضه مازاد جهانی همچنان روی قیمت فشار وارد کند. برخی سرمایه‌گذاران معتقدند که موجودی پایین محصولات فولاد بدان معناست که تقاضای فولاد می‌تواند افزایش یابد ولی اوضاع نابه‌سامان اقتصادی ممکن است انتظارات را نقش بر آب کند.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


بر اساس این گزارش هر تن سنگ‌آهن برای تحویل در ماه می در بورس کالای دالیان با افتی نزدیک به 1 درصدی 314.5 یوان (47.8 دلار) معامله شد.
اتحادیه آهن و فولاد چین در گزارشی در روز چهارشنبه اعلام کرد: « شرایط عرضه و تقاضای بازار فولاد در سه‌ماهه نخست سال جاری بهبود نخواهد داشت، بنابراین قیمت فولاد همچنان در سطوح پایین در نوسان خواهد بود.» 

شاخص قراردادهای ماه می میل‌گرد در بازار آتی شانگهای با افت 0.7 درصدی معادل یکهزار و 813 یوان برای هرتن معامله شد.
 چین در نظر دارد تا ظرفیت تولید مازاد فلزات صنعتی خود نظیر فولاد و همچنین سیمان را در سال جاری کاهش داده و اجازه تعطیلی تولیدکنندگان ناکارآمد را بدهد. این حرکت موجب کمک به کاهش تولید فولاد و حمایت از قیمت فولاد خواهد شد ولی قیمت سنگ‌آهن را به دلیل کاهش تقاضا تحت فشار شدید قرار خواهد داد.

بر اساس آمار TSIهر تن سنگ‌آهن برای تحویل فوری به بندر تیانجین چین در روز چهارشنبه با افتی 2.4 درصدی 41 دلار و 10 سنت قیمت داشت.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه