هفته ای یک تانکر کفاف آب مصرفی اهالی روستای آق چشمه را نمی کند
دهیار روستای آق چشمه گفت: آبرسانی هفته ای یکبار با تانکر بعد از خشک شدن چشمه ای که بخشی لز نیاز آب شرب آق چشمه را تامین می کرد کافی نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری فاروج، علی اکبر محمدی امین اظهار داشت: کار غیر کارشناسی در جانمایی برای حفر چاه به رغم اعتراض اهالی ونیمه کاره رها شدن آن، انتقال آب چاهی که به لحاظ بهداشتی مناسب نیست به منبع آب روستا و... اقدامات عجولانه ای بوده است که علاوه بر کم نکردن مشکلات برآن افزوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری فاروج,وی اختلاف نظر تعدادی از اهالی غیر ساکن اما دارای حق آبه از چشمه مربوط به آبیاری کشاورزی برای استفاده از آن در حوزه شرب را از عوامل موثر در حل نشدن مشکل آب شرب روستای آق چشمه برشمرد.
,محمدی افزود: اقداماتی که جنبه مسکّن دارد فقط بر مشکلات می افزاید وضروری است به دور از هر اعمال سلیقه ای دستگا ه های متولی وارد عرصه کار اجرایی شوند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه