امام جمعه گلپایگان:
مردم نمایندگانی انتخاب کنند که حافظ نظام مقدس جمهوری اسلامی باشند
نماینده ولی فقیه در گلپایگان تصریح کرد: دنیا بداند که در نظر ملت ایران هنوز آمریکا در اعتقاد ما، شیطان بزرگ است و ما در خلیج فارس، سنبل شیطان یعنی آمریکا را تحقیر کردیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلپانا، امام جمعه شهرستان گلپایگان گفت: نماینده ای انتخاب شود که با یک فشار دشمن از راه کنار نرود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلپانا،,حجت الاسلام و المسلمین محمد رضا اسماعیلی در اولین نماز جمعه بهمن ماه که در مصلی شهرستان گلپایگان برگزار گردید،درباره بحث به فرجام رسیدن برجام گفت: استعمار و استکبار خصوصا آمریکایی ها و حتی توسط سازمان ملل ناجوانمردانه ترین تحریم هایی که هرکشوری را زمین می زند، علیه ملتی که فعالیتهای هسته اش مسالمت آمیز بوده انجام دادند و حالا پس از آغاز برجام همه آنها اعتراف می کنند که ایران از ابتدا راهش درست بوده و حالا بعد از فراز و نشیب های بسیار قول لغو داده اند، خواستند ملت و دولت و رهبری ما را به بهانه ی هسته ای تحقیر کنند ولی به خواست خدا نتواستند.
,وی ادامه داد: آمریکایی ها هنوز دست از شیطنت خود برنداشته اند و در آستانه و فردای برجام به بهانه دیگر قانون جدید تحریم تصویب می کنند، آنها از یک طرف دست دراز می کنند و از طرف دیگر پا میکشند و در نهایت از پشت خنجر می زنند.
,نماینده ولی فقیه در گلپایگان با اشاره به اینکه به فرموده امام خمینی (ره) آمریکا استعمار اکبر است، تصریح کرد: دنیا بداند که در نظر ملت ایران هنوز آمریکا در اعتقاد ما، شیطان بزرگ است و ما در خلیج فارس، سنبل شیطان یعنی آمریکا را تحقیر کردیم.
,حجت الاسلام و المسلمین اسماعیلی افزود: آل سعود خائن که پول ملت و کشورهای مسلمان را به جیب آمریکا و صهیونیست می ریزد،عامل ضربه اسلام است فقط برای اینکه آمریکا و اسرائیل را ازخود راضی نگه دارد و این اعترافی بود که صهیونیست ها کردند
,وی با اشاره به واسطه خواهی عربستان از طریق چین و روسیه اظهار کرد: ایران اسلامی پشت آرمان هایش ایستاده و همان طور که چندین دهه هیچ سازمان و کشوری نتوانست علیه ملت ایران غلطی بکند، امروز هم با صلابت و هوشیاری مردم هیچ غلطی نمی تواند بکند، ملت اگر تحت تاثیر عربده کشی های استکبار بود، که الان در این جایگاه نبود.
,امام جمعه به مردم گلپایگان هم توصیه هایی درباره دو آزمون بزرگ انتخابات کرد و گفت: باید مراقب باشیم که که نماینده ای انتخاب شود که با یک فشار دشمن از راه کنار نرود و تحت چراغ سبز هیچ نفوذی نباشد.
,وی ادامه داد: رای یک امانت و وظیفه الهی است و همه تکلیف داریم که با انتخابی درست و هوشیارانه راه امام و شهدا را ادامه دهیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه