با حضور مردم ولایتمدار گرمی ؛

پیکر مطهر شهید پاپور مقتدر در زادگاهش تشییع شد

پیکر مطهر شهید پاپور مقتدر در زادگاهش تشییع شد
پیکر مطهر شهید پاپور مقتدر پس از 30 سال دوری از زادگاهش با استقبال مردم شهید پرور گرمی وارد این شهر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به گزارش سیفار، پیکر مطهر 'پاپور مقتدر' شهید دوران هشت سال دفاع مقدس صبح امروز با اجرای مراسم ویژه استقبال، وارد شهر گرمی شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, سیفار,

 

,

با ورود این کبوتر خونین بال از کربلای ایران و از دل جزیره مجنون به دیار گرمی یک بار دیگر فضای این شهر آکنده از عطر مهاجری شد که 30 سال در مامن گمنامی بسر می برد.

,

 

,

امروز به احترام حضور این خونین بال از بزرگ و کوچک، پیر و جوان با چشم هایی نمناک برای خوش آمد گویی آمدند.

,

 

,

امروز بوی خوش عطر و ایثار و شهادت در سراسر گرمی پیچیده بود و یک بار دیگر خاطرات دوران دفاع مقدس در این شهرستان شهیدپرور تداعی شد.

,

 

,

امروز این مهاجر عاشق غریبانه به دیار پر مهر شهید بالازاده ها گام نهاد و نجیبانه در آغوش مادر و پدر و فرزندان این خاک آرام گرفت.

,

 

,

حجت‌الاسلام میر قسمت موسوی اصل نماینده مردم شهرستان گرمی در مجلس شورای اسلامی در این مراسم ایثار و شهادت را مهم ترین پیام شهدا برای این نظام دانست و با اشاره به گزینه های پوچ آمریکا و متحدانش گفت: اگر گزینه های شما روی میز است ملت ایران همچنان با فدا کردن جان خود و اتحاد و انسجام ثابت می کنند تا آخرین قطره خون در برابر استکبار جهانی از آرمانهای انقلاب اسلامی دفاع کرده و دشمنان این نظام را مایوس می کنند.

,

 

,

پیکر مطهر این شهید والامقام پس از استقبال پرشور مردم گرمی در جلوی مسجد جامع این شهرستان جهت خاکسپاری به زادگاهش روستای پرمهر از توابع بخش مرزی موران انتقال یافت.

,

 

,

این کبوتر خونین بال مربوط به شهدای عملیات غرورآفرین "خیبر" است که  بعد از 30 سال به دیار خود گام می نهد.

,

 

,

شهید "پاپور مقتدر پر مهر" دوم مهر ماه سال 1334 در روستای "پر مهر" از توابع شهرستان گرمی به دنیا آمد و هفتم اسفند ماه سال 1362 در منطقه عملیاتی جزیره مجنون به فیض عظمای شهادت رسید.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه