به همت سپاه شهرستان طرقبه شاندیز؛
کارگاه قالیبافی در روستای چاهشک راهاندازی میشود
فرمانده بسیج خواهران شاندیز گفت: با پیگیریهای سپاه شهرستان طرقبه شاندیز ، سهمیهای برای احداث کارگاه قالیبافی اخذ شده است که در دهه فجر امسال افتتاح خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرمانده بسیج خواهران شاندیز در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی طرقبه نیوز گفت: پیرو کلاسهای آموزش قالیبافی که به همت اداره صنعت،معدن و تجارت و سازمان ملی فرش از ابتدای دیماه در روستای چاهشک از توابع شاندیز برگزار شده بود، بانوان علاقهمند به هنر قالیبافی تصمیم دارند بهصورت حرفهای این هنر سنتی را در این شهرستان احیا کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبه نیوز,داوودی بااشاره به نزدیکی روستای چاهشک به شهرک صنعتی و عدم فعالیت کشاورزی در این روستا اظهار داشت: با پیگیریهای سپاه شهرستان طرقبه شاندیز و بهمنظور ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی سهمیهای برای احداث کارگاه قالیبافی اخذ شده است که در دهه فجر امسال افتتاح خواهد شد.
,وی افزود: این کارگاه با مدیریت افراد بومی روستا، بهصورت حرفهای برای 30 الی 40 نفر ایجاد شغل خواهد کرد که این افراد نیز تربیت و آموزش هنرجویان دیگر را به عهده خواهند داشت.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه