رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کرج؛

19 واحد متخلف عرضه کننده فرآورده های خام دامی فاسد پلمپ شد

19 واحد متخلف عرضه کننده فرآورده های خام دامی فاسد پلمپ شد
طی ماه گذشته و بازدیدهای انجام شده از واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی در شهرستان کرج تعداد 39 مورد از صورتجلسات تخلفات به مراجع قضایی ارجاع و 19 واحد نیز با حکم قضایی پلمپ شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر محمود خدری، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کرج در گفتگو با خبرنگار"تیتر1" با اعلام این خبر توضیح داد: در ماه گذشته در دو نوبت صبح و عصر از واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی در شهرستان کرج بازرسی بهداشتی بعمل آمده که طی بازدیدهای انجام شده تعداد 39 مورد از صورتجلسات تخلفات به مراجع قضایی ارجاع و  19 واحد نیز با حکم قضایی پلمپ گردید.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "تیتر1" ,
,
وی افزود: طبق مصوبات کمیته فنی اداره کل ، بازرسی و نظارت بر واحدهای تولیدی و عرضه کننده انواع فرآورده های خام دامی توسط کارشناسان دامپزشکی در دو شیفت صبح و عصر بصورت مستمر صورت می پذیرد و با وجود تعداد2000 واحد شامل قصابی،مرغ فروشی ، ماهی و رستورانها و ... نظارت و کنترل اینگونه واحدها جهت حفظ بهداشت و سلامت بسیار حائز اهمیت می باشد .
,


دکتر خدری ادامه داد خوشبختانه دامپزشکی استان با وجود کمبود نیروی انسانی تاکنون توانسته است در حفظ و بهداشت فرآورده های خام دامی موفق عمل نماید.

رئیس دامپزشکی کرج همچنین از پلمپ تعداد 19 واحد متخلف در یکماه گذشته خبر داد و گفت در دی ماه بیش از 1400 نوبت بازدید از واحدهای عرضه صورت گرفته است و مقدار 5067 کیلوگرم انواع فرآورده های خام ضبط و مقدار 8389 کیلوگرم نیز پس از بررسی های اولیه و تشخیص فاسد بودن معدوم سازی شده است.

وی در پایان از شهروندان تقاضا نمود در صورت مشاهده هرگونه تخلفات بهداشتی مراتب را با شماره پاسخگویی رایگان 1512 اطلاع رسانی نمایند.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه