رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر محمدیه خبر داد

برگزاری کارگاه‌های آموزشی ویژه بانوان

برگزاری کارگاه‌های آموزشی ویژه بانوان
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر محمدیه گفت: کارگاه‌های مختلف آموزشی با موضوعات اجتماعی برای بانوان در محمدیه و شهرک مهرگان برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زهرا قلی‌خانی، رئیس کمسیون فرهنگی شورای شهر محمدیه در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین، درباره برنامه‌های این شورا برای توانمندسازی و آگاه نمودن خانواده‌های بخش محمدیه اظهار کرد: به همت شورا و شهرداری محمدیه کارگاه‌های آموزشی با موضوعات مختلف اجتماعی در این بخش برگزار می‌شود. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

وی در ادامه افزود: برای جلوگیری از معضلات و آسیب‌های اجتماعی در بین خانواده‌ها در محمدیه و شهرک مهرگان هر ماه این کارگاه‌ها با حضور اساتید برجسته و مشاورین و کارشناسان برگزار می‌شود. 
سخنگوی شورای شهر محمدیه ابراز کرد: این کلاس‌ها در سالن آموزشی گل‌ها در پارک بانوان و مساجد شهرک مهرگان با هدف توجه به مشکلات و معضلات اجتماعی و نقش عظیم بانوان در حل این مشکلات برگزار می‌شود. 
وی تاکید کرد: به طور قطع با حل مسائل و مشکلات حوزه اجتماعی و فرهنگی بانوان معضلات این حوزه‌ها در جامعه روند نزولی خواهد داشت. 
قلی‌خانی اذعان کرد: برگزاری کارگاه اجتماعی با موضوعاتی چون مهارت‌های فرزندپروری، چگونگی برخورد با همسر، افسردگی و راه‌های مقابله با آن، مدیریت اقتصادی خانواده‌ها، بررسی علل طلاق و فروپاشی در خانواده‌ها و مقابله با استرس است. 
وی بیان کرد: وضعیت خانواده‌ها، چگونگی روابط بین اعضای خانواده و انحلال و فروپاشی آن از یکسو، بازتاب شرایط اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی جامعه است و خانواده به عنوان یکی از اجزای نظام اجتماعی و دارا بودن ویژگی‌های یک نهاد اجتماعی، از تأثیرپذیری متقابل برخوردار است و باید بانوان در این نقش فعالی داشته باشند.
رئیس کمسیون فرهنگی شورای شهر محمدیه در پایان گفت: شرکت در این کلاس‌ها برای عموم بانوان مفید است و رضایت بانوان از این کلاس‌ها را برطبق نظر سنجی‌های صورت گرفته بالاست و هدف ما برگزاری مستمر این کارگاه‌ها است. 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه