علی لو مطرح کرد:
تاکید بر ضرورت تقویت نقش اتاق های بازرگانی در پسابرجام
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم ایجاد صنایع فرآوری در بخش معدن گفت: پس از لغو تحریم ها باید نقش اتاق های بازرگانی فعال تر شود تا سطح صادرات کشور ارتقاء یابد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تبریزبیدار، علی علی لو درباره تاثیرات پساتحریم بر اقتصاد کشور گفت: باید توجه داشت بخشی از مشکلات اقتصاد تحت تاثیر تحریم ها بود،بنابراین پس از رفع تحریم ها باید با توجه به نقش مدیریت و بهره وری زمینه استفاده بیشتر از صنعت را فراهم کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,,
نماینده مردم نماینده مردم شبستر،صوفیان و تسوج در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در پسابرجام می توان به موضوع ورود تکنولوژی های جدید بیشتر توجه کرده و از این ظرفیت استفاده شود.
,
این نماینده مردم در مجلس نهم افزود: از نیازهای توسعه بخش معدن کشور، ایجاد و تقویت صنایع فرآوری در این زمینه است که در این رابطه باید از شرایط پساتحریم در واردات تکنولوژی ها و فناوری های روز دنیا استفاده کرد.
,
علی لو افزود: بطور طبیعی در بخش هایی از اقتصاد کشور اولویت هایی وجود دارد که با توجه به لغو تحریم ها باید در این بخش ها سرمایه گذاری بیشتری شود.
,
تاکید بر ضرورت تقویت نقش اتاق های بازرگانی در پسابرجام
,
وی گفت: در صنایعی مانند فرش از ظرفیت های خوبی برخورداریم که باید با برنامه ریزی و تقویت این بخش زمینه صادرات این محصولات را فراهم کرد که امر اشتغال زایی را درپی خواهد داشت.
,
عضوکمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی یادآور شد: پس از لغو تحریم ها باید نقش اتاق های بازرگانی فعال تر شود تا سطح صادرات کشور ارتقاء یابد.
,
ارسال دیدگاه