مدیرکل حمل ونقل وپایانه های استان زنجان خبر داد
تسهیلات جدید برای توسعه ناوگان حمل و نقل روستایی استان زنجان
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان زنجان از تسهیلات جدید برای توسعه ناوگان حمل و نقل روستایی استان زنجان خبرداد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ایرج دست نشان امروز در گفت و گو با خبرنگار عصر زنجان اظهار کرد: به منظور ساماندهی امورحمل و نقل روستایی با استفاده از تسهیلات صندوق کارآفرینی امید (طرح اشتغال) و یا تسهیلات سایر بانکهای عامل (تسهیلات طرح اشتغال کمیته امداد) تعداد محدودی خودروی سمند به متقاضیان واجدشرایط واگذار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر زنجان, طرح اشتغال,وی با اشاره به اینکه خودروهای مذکور در دو نوع سمند ایاف7 بنزینی و سمند ایاف7 دوگانهسوز (پایه گازسوز) و براساس قیمت روز شرکت ایرانخودرو می باشند، افزود: این تسهیلات به منظور تسهیل در حمل و نقل مسافر روستایی درنظرگرفته شده است.
,مدیرکل حمل ونقل وپایانه های استان زنجان با اعلام اینکه 80 درصد قیمت این خودروها از طریق وام صندوق کارآفرینی امید و 20درصدتوسط خود متقاضی تامین خواهد شد، گفت: در شرایط برابر، اولویت با دارندگان کارت هوشمند رانندگی روستایی است و رانندگان شناساییشده و ساماندهیشده حملونقل روستایی برای واگذاری ناوگان در اولویت هستند.
,دست نشان همچنین با اشاره به اینکه اولویت با اشخاصی است که پیش از سال 94 در طرح ساماندهی حملونقل روستایی ثبتنام کرده اند،تاکید کرد: با توجه به مسئولیت این اداره کل در زمینه مدیریت حملونقل روستاهای خارج از حریم شهرها، خودروها الزاما باید برای فعالیت در حملونقل عمومی روستاهای خارج از حریم شهرها به کارگرفته شوند وروستاهای پرجمعیت و بالای 50 خانوار برای واگذاری ناوگان اولویت دارند.
,وی خاطرنشان کرد: مسیرهای روستایی که مشمول طرح مدارس روستا مرکز هستند نیز دراولویت واگذاری قراردارند.
,مدیرکل حمل ونقل وپایانه های استان زنجان یادآورشد: متقاضیان می توانند با مراجعه به فرمانداریها ویا بخشداریهای مربوطه اطلاعات بیشتری را دراین زمینه کسب کنند.
,انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه