فرماندار تایباد خبر داد:
تاسیس دانشگاه بین المللی در منطقه ویژه دوغارون
فرماندار تایباد گفت: دانشگاه بین المللی در منطقه ویژه دوغارون برای دانشجویان کشور افغانستان مخصوصا برای دانشجویان استان هرات در حال تاسیس است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تایبادخبر، حسین شرافتی راد، فرماندار تایباد صبح امروز در حاشیه دیدار نخبگان، دانشجویان و هنرمندان افغانستانی مقیم ایران از گمرک دوغارون تایباد اظهار کرد: امروز چشمه های امید برای توسعه در بخشهای مختلف کشور باز شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تایبادخبر,وی خطاب به بازدیدکنندگان گفت: اینجا نزدیک ترین نقطه مرزی به کشور افغانستان است و باتوجه به امکانات و معافیتهای مالیاتی که شهرستان تایباد برای آماده سازی بستر صادرات به افغانستان در اختیار دارد؛ می توانیم اکثر نیازهای کشور افغانستان را از طریق همین گمرک برطرف کنیم و نیازهای آنها را تامین نماییم.
,فرماندار تایباد اظهارکرد: دانشگاه بین المللی در منطقه ویژه دوغارون برای دانشجویان کشور افغانستان مخصوصا برای دانشجویان استان هرات در حال تاسیس است.
,۹۰ درصد اتباع افغانستان از گمرک دوغارون عبور می کنند
,همچنین صارمی مدیر نمایندگی امور اتباع و مهاجرین خارجی در تایباد در حاشیه این بازدید عنوان کرد: حدود ۸۵ تا ۹۰ درصد اتباع افغانستان از گذرگاه گمرک دوغارون عبور می کنند.
,وی افزود: از فعالیتهای مهم این اداره می توان به بحث آموزش پیش آگاهی از خطرات مین، مجموعه شبکه بهداشت و درمان و نظارت بر روند اجرای کار مجموعه ها و هماهنگی بین نهادهای مرزی و مرزبانی نام برد تا اتباع خارجی بتوانند براحتی از کشور خارج شده و مشکلاتی برای آنها پیش نیاید.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه