مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوجبلاغ:
شهر جدید هشتگرد از کمبود امکانات آموزشی رنج می برد
با توجه به اینکه شهر جدید هشتگرد با کثرت جمعیت مواجه شده و مسکن مهر نیز در آن ایجاد شده است لذا راه اندازی پروژه های نیمه تمام مدارس این منطقه ضرورت دارد[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دانش روز مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوجبلاغ عصر دیروز در مراسم گرامیداشت هفته شوراهای آموزش و پرورش البرز در سالن شهدای دولت استانداری البرز گفت: در شهرستان ساوجبلاغ ۷ جلسه شورای آموزش و پرورش برگزار شد که ۴۰ مصوبه حاصل این جلسات بود که از این تعداد ۳۲ مصوبه اجرایی شده و قریب به ۸۰ درصد مصوبات جنبه اجرایی به خود گرفته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانش روز,عیسی بابالو افزود: ۱۹ مدرسه غیر دولتی و ۷ مدرسه طرح حمایتی در شهرستان ساوجبلاغ وجود دارد که ۳ هزار ۹۵۵ دانش آموز در این مدارس تحصیل می کنند و در واقع ۹۶ درصد دانش آموزان ما در مدارس دولتی و ۴ درصد در مدارس غیر دولتی در ۱۳۱ کلاس درس مشغول به تحصیل هستند.
,وی اظهار داشت: از جمله مهمترین مصوبات طی ۷ جلسه تکمیل و راه اندازی و افتتاح آموزشگاه های شهر جدید هشتگرد است و لازم است اداره کل نوسازی مدارس استان البرز در راه اندازی پروژه های نیمه تمام مدارس شهر جدید اهتمام ورزند.
,عیسی بابالو تصریح کرد: با توجه به کثرت جمعیت در هشتگرد و استعداد افزایش جمعیت در این منطقه امیدواریم مراکز استان توجه ویژه ای نسبت به این نواحی داشته باشند و استقرار پایگاه انتقال خون در درمانگاه فرهنگیان، تکمیل درمانگاه فرهنگیان و افتتاح فاز اول آن در دهه مبارک فجر از جمله اقدامات انجام شده در شهرستان ساوجبلاغ است.
,مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوجبلاغ در خاتمه خاطر نشان داشت: برگزاری کلاس های پیشگیری از اعتیاد برای اولیای دانش آموزان و اولیای آنها و تمهید مقدمات لازم برای مشارکت حداکثری فرهنگیان، دانش آموزان و روسای ادارات در پروژه مهر سال جاری مصوبه ای بسیار موثر در این شهرستان بود.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه