رئیس دانشگاه پیام نور ثلاث باباجانی استعفا داد

رئیس دانشگاه پیام نور ثلاث باباجانی استعفا داد
رئیس دانشگاه پیام نور ثلاث باباجانی به دلیل عدم وجود کادر و پرسنل اداری استعفا داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاخ شمیران، رئیس دانشگاه پیام نور ثلاث باباجانی از سمت خود استعفا داد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخ شمیران,

 

,

سهراب مرادی در گفت و گو با خبرنگار شاخ شمیران، ضمن تایید این خبر اظهار داشت : از سمت خود استعفا داده است .

, شاخ شمیران,

 

,

مرادی گفت : پیام نور شهرستان ثلاث باباجانی از لحاظ تجهیزات و ساختمان اداری و آموزشی یکی از برترین واحدهای پیام نور در استان کرمانشاه است.

,

 

,

وی افزود : اما متاسفانه این دانشگاه فاقد کادر و پرسنل اداری است و به همین دلیل ادامه با این شرایط میسر نیست.

,

 

,

رئیس دانشگاه پیام نور ثلاث باباجانی در ادامه خاطرنشان کرد به کرات مکرر نبود پرسنل اداری را به مرکز استان اعلام کرده ام اما متاسفانه تاکنون نیروی جدید با حجم زیاد امورات به شهرستان ثلاث باباجانی داده نشده است.

,

 

,

لازم به ذکر است سهراب مرادی بیش از 10 سال است به عنوان رئیس دانشگاه پیام نور شهرستان ثلاث باباجانی در این سمت فعالیت می کند.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه