رای هر شخص باعث تقویت، پایداری و امنیت نظام می گردد
فرمانده مرکز مقاومت بسیج سپاه قهاوند بیان داشت: طبق فرمایش حضرت امام (ره) انتخابات باید منشا اثر باشد و مردم تصمیم بگیرند و انتخاب بکنند و رای هر شخصی باعث تقویت، پایداری و امنیت نظام می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهاد پرس ، سرهنگ پاسدار حسن مرادی در جمع بسیجیان حوزه حضرت زینب (س) گفت: مشارکت حداکثری دشمنان انقلاب اسلامی را نا امید می کند و هر شخصی باید برای شرکت در انتخابات احساس مسئولیت بکنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهاد پرس,وی گفت: انتخابات امسال با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری از حساسیت بالایی برخوردار است و از دو جنبه داخلی و خارجی دارای اهمیت است .
,فرمانده مرکز مقاومت بسیج سپاه قهاوند گفت: تا کنون 30 انتخابات در کشور ایران برگزار شد که در تمامی دوران ها دشمنان نظام مقدس جمهوری و نظام سلطه در صدد زیر سوال بردن یا تحریم انتخابات با انواع و اقسام فتنه ها مانند فتنه 88 بوده اند .
,مرادی گفت: دشمن در این دوره به دنبال نفوذ در مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری است که لذا مردم باید با مشارکت حداکثری خود در پای صندوق های رای یک بار دیگر به دشمنان ثابت کنند انقلاب و ولایت فقیه از پشتوانه ای قوی برخوردار است .
,وی بیان داشت: طبق فرمایش حضرت امام (ره) انتخابات باید منشا اثر باشد و مردم تصمیم بگیرند و انتخاب بکنند و رای هر شخصی باعث تقویت ، پایداری و امنیت نظام می شود.
,انتهای پیام/ م
]
ارسال دیدگاه