فرمانده انتظامی میاندوآب:
محموله میلیونی قاچاق در میاندوآب کشف شد
فرمانده انتظامی میاندوآب گفت: محموله قاچاق خارجی به ارزش 600 میلیون ریال، با تلاش و هوشیاری عوامل انتظامی بخش باروق میاندوآب کشف و ضبط شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرین خبر، سرهنگ حسن شیخ نژاد در گفت و گو با خبرنگاران، اظهار کرد: ماموران انتظامی بخش باروق میاندوآب در حین کنترل محورهای مواصلاتی این بخش در 24 ساعت گذشته، یک محموله قاچاق را کشف و ضبط کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,فرمانده انتظامی میاندوآب افزود: عوامل انتظامی این بخش، در حین کنترل خودروهای عبوری در جاده سرچم به یک خودروی نیسان مشکوک شده و آن را متوقف می کنند.
وی گفت: پس از توقف این خودرو و بازرسی از آن، تعداد 664 عدد کیف خارجی قاچاق در مجموع به ارزش 600 میلیون ریال کشف و ضبط شده است.
شیخ نژاد با بیان اینکه در این زمینه یک نفر نیز دستگیر شده است، تصریح کرد: یک دستگاه خودروی نیسان نیز در رابطه با این موضوع توقیف شد.
فرمانده انتظامی میاندوآب اظهار کرد: مراتب پس از تشکیل پرونده، جهت سیر مراحل بعدی به مراجع قضایی ارسال شد.
فرمانده انتظامی میاندوآب افزود: عوامل انتظامی این بخش، در حین کنترل خودروهای عبوری در جاده سرچم به یک خودروی نیسان مشکوک شده و آن را متوقف می کنند.
,وی گفت: پس از توقف این خودرو و بازرسی از آن، تعداد 664 عدد کیف خارجی قاچاق در مجموع به ارزش 600 میلیون ریال کشف و ضبط شده است.
,شیخ نژاد با بیان اینکه در این زمینه یک نفر نیز دستگیر شده است، تصریح کرد: یک دستگاه خودروی نیسان نیز در رابطه با این موضوع توقیف شد.
,فرمانده انتظامی میاندوآب اظهار کرد: مراتب پس از تشکیل پرونده، جهت سیر مراحل بعدی به مراجع قضایی ارسال شد.
,,
ارسال دیدگاه