کارکنان پتروشیمیهای ماهشهر مقابل مجلس تجمع کردند
کارکنان پتروشیمی های ماهشهر در اعتراض به خصوصی سازی در مقابل مجلس تجمع کردند[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب نیوز: کارکنان پتروشیمیهای ماهشهر و عسلویه و هلدینگ خلیج فارس صبح امروز مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب نیوز,
کارکنان شرکتهای مذکور در اعتراض به خصوصی سازی تجمع کرده و خواستار رسیدگی نمایندگان به این موضوع شدند.
,
تجمع کنندگان همچنین وزیر نفت را مورد خطاب خود قرار دادند و طی دست نوشتههایی خطاب به زنگنه نوشتند «آقای زنگنه! چه زمانی ما و مشکلاتمان را خواهی دید!؟!»
,
چراغی نایب رئیس سابق کانون کارگزاران بورس اوراق بهادار در این رابطه می گوید: دولت می بایست پیش از واگذاری ها شرایط انتقالی ایجاد می کرد و به این سوال پاسخ می داد که چه کسانی
,
باید صاحبان پتروشیمی باشند. در حوزه پتروشیمی بدترین خصوصی سازی ها انجام شده است.
,
وی معتقد است در حوزه پتروشیمی راس امور که متعلق به فروش محصولات است به اشخاصی داده شده که اصلا تخصصی در این زمینه ندارند.
,
ارسال دیدگاه