حجت‌الاسلام‌والمسلمین واعظ موسوی:

شورای نگهبان یکی از نهادهای مؤثر در انقلاب است

شورای نگهبان یکی از نهادهای مؤثر در انقلاب است
عضو خبرگان رهبری بابیان این‌که نباید اقدام خلاف قانون اساسی از مسئولان سر بزند،گفت:شورای نگهبان یکی از نهادهای مؤثر در انقلاب است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین واعظ موسوی  در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، بابیان این‌که نباید اقدام خلاف قانون اساسی از مسئولان سر بزند، اظهار داشت: هم‌اکنون که در آستانه دو انتخابات بزرگ و حساس در اسفند 94 قرارگرفته‌ایم و ملت بزرگ ایران اسلامی خودشان را برای حضور باشکوه در این دو انتخابات آماده می‌کنند، امیدواریم امسال هم ملت ولایتمدار ایران اسلامی با حضور معنادار و بسیار باشکوه در پای صندوق‌های رأی انتخاب اصلح را انجام دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا,

 وی ادامه داد: مسلماً تمام کسانی که خودشان را نامزد انتخابات در هر پست و مقامی می‌کنند اولاً باید پایبندی‌شان به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران کاملاً روشن باشد.

,

عضو خبرگان رهبری تصریح کرد: پایبندی به قانون اساسی به معنای حفظ احترام‌ها و جایگاه‌ها و نهادهای تعریف‌شده در قانون اساسی است و مسلماً از جمله نهادهای مؤثر در انتخابات شورای محترم نگهبان است که باید کمک بشود تا به بهترین نحو ممکن در تصمیم‌گیری‌های خود و در اعلام صلاحیت‌ها و یا عدم صلاحیت‌ها انجام‌وظیفه کنند.

,

وی خاطرنشان کرد: به نظر من تمام کسانی که در عرصه انتخابات به‌عنوان کاندیدا و نامزد وارد می‌شوند باید جایگاه والای شورای نگهبان را که در قانون اساسی دیده‌شده حفظ بکنند و باید با تقویت این جایگاه پایندی، خودشان را به قانون اساسی نشان بدهند تا انتخابات روال عادی و قانونی خودش را طی بکند و ملت بتوانند با انتخاب درست حق را به‌حق دار برسانند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه