مسابقه بازی محلی «جوراب بازی» با حضور 64 تیم در سقز آغاز شد
مسابقه جوراب بازی (گوروا بازی) شامگاه دوشنبه با حضور 64 تیم در سالن شهید آبدرم سقز آغاز شد و تیم های شرکت کننده در این مسابقات تا چهار شب به رقابت با یکدیگر می پردازند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، در این مسابقه که با حضور فرماندار سقز و جمعی از مسئولان این شهرستان آغاز به کار کرد گروه های شرکت کننده از شهر سقز و چهار بخش این شهرستان با هم به رقابت می پردازند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی،,,
سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان سقز در حاشیه برگزاری این مسابقه بومی محلی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: جوراب بازی یک بازی فکری است که برای تمام سنین مناسب است و به دلیل هیجان زیاد، این بازی طرفداران زیادی در شهرستان سقز دارد.
,
فرزاد خاکی عنوان کرد: این بازی که بیشتر در زمستان به علت طولانی بودن شب ها برگزار می شود در دیگر شهرستان های استان از جمله دیواندره و بانه رونق مناسبی دارد تا جایی که گاهی از شهرهای اطراف استان از جمله بوکان و مهاباد نیز برای پرداختن به این بازی جمع می شوند.
,
,
وی با بیان اینکه، در شهرستان سقز 14هزار ورزشکار سازماندهی شده وجود دارد، یادآور شد: تاکنون بیش از یک هزار نفر در قالب بیش از 60 تیم در ورزش بومی محلی جوراب بازی در شهرستان سقز ساماندهی شده اند.
,,
مسئول هیات ورزشی روستایی و عشایری سقز هم از علاقه مندی مردم این شهرستان به ویژه مردم روستاها به جوراب بازی صحبت و تاکید کرد: شهرستان سقز از لحاظ داشتن مکان های مناسب برای برگزاری مسابقه منطقه ای بین تیم های جوراب بازی آمادگی لازم را دارد.
,
ابوبکر جبرئیلی ، تقویت قدرت تصمیم گیری، ایجاد روحیه همکاری و درک اهمیت مشورت را از اهداف پنهان این بازی برشمرد.
,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه