معاون برنامه ریزی استاندار قم:
استعفای معاون برنامه ریزی استاندار قم
معاون برنامه ریزی استاندار قم با تایید کناره گیری خود، تصریح کرد:بروز برخی مسائل باعث گردید که از سمت خود استعفا دهم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا سید رضا دهناد در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، با تایید این خبر ، اظهار داشت: در جلسه که دیشب با استاندار برگزار گردید ،یک سری موارد را خدمت حجت الاسلام صالحی منش اعلام کردم و تصمیم گیری در این خصوص بستگی به نظر وی دارد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، ,وی ادامه داد: من کناره گیری خودم را اعلام کردم که البته این اتفاق منوط به موافقت استاندارمی باشد.
,دهناد در خصوص دلیل استعفای خود ،گفت:در صورت موافقت با استعفا ، دلایل کناره گیری خودم را منتشر خواهم کرد.
,این در حالی است که در ابتدای شروع فعالیت استاندار جدید صحبت های مبنی بر تغییر معاون برنامه ریزی به گوش می رسد که البته تکذیب شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه