logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

احتمال برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش

احتمال برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش
وزیر آموزش و پرورش گفت: برای استخدام در سال آینده نیازمند مجوز از سازمان مدیریت و برنامه ریزی هستیم و شاید با برگزاری آزمون استخدامی، جذب در این وزارتخانه داشته باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه دیدار مشاور ارشد وزیر معارف افغانستان که در دفتر وزیر برگزار شد، در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: از سال آینده پایه دهم را خواهیم داشت که هم اکنون رشته‌های درسی دوره متوسطه دوم در حال بررسی است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی تصریح کرد: عناوین دروس در دوره متوسطه دوم براساس سند تحول بنیادین تغییر خواهد یافت و یکی از خلاءهای آموزش و پرورش بحث مهارت زندگی است که تلاش کرده‌ایم در برنامه‌ریزی جدید مهارت زندگی جزو دروس دانش‌آموزان دوره متوسطه باشد. 

فانی همچنین موضوع هنر را  نیز یکی از خلاءهای موجود در آموزش و پرورش دانست و تاکید کرد در عناوین جدید دوره متوسطه دوم به آن توجه خواهد شد. 

وزیر آموزش و پرورش موضوع تعطیلی مدرسه ایرانی در کشور عربستان سعودی را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: در این کشور مدرسه مستقلی نداشتیم و مدرسه‌ای که فعالیت می‌کرد برای سفارت ایران بوده و صرفا فرزندان کارکنان سفارت در آن تحصیل می‌کردند.

وی تصریح کرد:‌ هنگامی که دیپلمات‌های ایرانی کشور عربستان را ترک کردند بدیهی است که مدرسه نیز عمداً تعطیل می‌شود و هر زمان که سفارتخانه ایران در عربستان فعال شد مدرسه ایرانی مجدداً کار خود را آغاز خواهد کرد. 

فانی در پاسخ به خبرنگاری پیرامون وضعیت استخدام در آموزش و پرورش در سال آینده، اظهار داشت: برای استخدام در سال آینده نیازمند مجوز از سازمان مدیریت و برنامه ریزی هستیم و شاید با برگزاری آزمون استخدامی، جذب در این وزارتخانه داشته باشیم.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: از آزمون استخدامی امسال 500 سهمیه خالی مانده است که در آزمون استخدامی آینده این سهمیه لحاظ خواهد شد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه