رییس کل دادگستری خراسان شمالی :

ورود 12 هزار و 500 پرونده به محاکم قضایی استان

ورود 12 هزار و 500 پرونده به محاکم قضایی استان
رییس کل دادگستری استان خراسان شمالی از ورود 12 هزار و 500 پرونده به محاکم قضایی استان در ماه گذشته خبر داد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازبجنا،حجت الاسلام و المسلمین قدرتی خاطرنشان کرد : در دی ماه سال جاری تعداد پرونده های وارده به حوزه های قضایی استان 11 هزار و 367 فقره و وارده محاکم تجدیدنظر و کیفری هزار و 133 فقره بوده است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بجنا،, بجنا،, حجت الاسلام و المسلمین قدرتی خاطرنشان کرد : در دی ماه سال جاری تعداد پرونده های وارده به حوزه های قضایی استان 11 هزار و 367 فقره و وارده محاکم تجدیدنظر و کیفری هزار و 133 فقره بوده است .,

وی اظهار داشت : در همین مدت تعداد پرونده های رسیدگی شده در دادسرا و محاکم دادگستری استان ، 12 هزار و 228 فقره و در محاکم تجدیدنظر و کیفری استان هزار و 90 فقره بوده است .

, وی اظهار داشت : در همین مدت تعداد پرونده های رسیدگی شده در دادسرا و محاکم دادگستری استان ، 12 هزار و 228 فقره و در محاکم تجدیدنظر و کیفری استان هزار و 90 فقره بوده است .,

وی با بیان اینکه با تلاش و همکاری مضاعف همه همکاران بیش از 800 پرونده از موجودی دادگستری کل استان کاسته شده است خاطرنشان کرد : کاهش اطاله دادرسی و رسیدگی دقیق و در کوتاه ترین زمان ممکن از اولویت های کاری ما در این مجموعه است تا بتوانیم موجبات رضایت خدای متعال و در مرحله بعد مراجعین را فراهم کنیم .

, وی با بیان اینکه با تلاش و همکاری مضاعف همه همکاران بیش از 800 پرونده از موجودی دادگستری کل استان کاسته شده است خاطرنشان کرد : کاهش اطاله دادرسی و رسیدگی دقیق و در کوتاه ترین زمان ممکن از اولویت های کاری ما در این مجموعه است تا بتوانیم موجبات رضایت خدای متعال و در مرحله بعد مراجعین را فراهم کنیم .,

انتهای پیام//

, انتهای پیام//]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه