زجرهایی که یک خبرنگار منتقد باید بکشد؛

سلام بر اعتدال

سلام بر اعتدال
برخی مسئولین دولت اعتدال برخلاف شعارها و رویه های این دولت، چند وقتی است که برخورد خوبی را با خبرنگاران منقد انجام نمی دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تبریزبیدار،  برخی مسئولین دولت اعتدال برخلاف شعارها و رویه های این دولت، چند وقتی است که برخورد خوبی را با خبرنگاران منقد انجام نمی دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تبریزبیدار,


شاید نقطه آغازین این رویه در سفر رئیس جمهور به استان صورت گرفت که برخلاف صدور کارت های ویژه برای خبرنگاران، اجازه حضور اهالی رسانه های منتقد دولت تا آخرین لحظات در نشست خبری رئیس جمهور صادر نشد و روندی برخلاف شعار اعتدال و آزادی بیان را شاهد بودیم.

اما در این بین یکی از خبرنگاران شهرستان های استان نیز با برخوردی برخلاف منش و روش اعتدال توسط مسئولین مواجه شده است.

مدیرمسول سایت خبری پیک هشترود در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری با اشاره به نامه‌ی فرماندار هشترود به ادارات شهرستان‌ مبنی بر همکاری با تعدادی خبرنگار معدود و عدم پذیرش رسانه‌های منتقد، اظهار داشت: یک سال است که ما را به جلسات عمومی همچون شورای اداری دعوت نمی کنند و  حتی کوچکترین همکاری را نیز با ما ندارند و حتی به ادارات نیز گفته اند که حق مصاحبه با پیک هشترود را ندارید.

وی افزود: در زمان ثبت نام کاندیداها همانند شهرهای دیگر استان درخواست دادیم تا خبرنگارمان را برای پوشش ثبت نام کاندیداها به فرمانداری بفرستیم اما اجازه این کار را هم به ما ندادند و خبرهایمان را از ستاد کاندیداها می گرفتیم.

اسماعیل نژاد ادامه داد: در ابتدا بهانه آوردند که پیک هشترود مجوز سیاسی ندارد و بایستی در حوزه مسائل اجتماعی، فرهنگی کار کنید در حالیکه ما درخواست مجوز سیاسی را نیز به ارشاد داده ایم.

وی در خصوص دلایل این کار مسئولین هشترود نیز گفت: چون منتقد دولت هستیم و به عنوان مثال در خصوص برجام کمپینی را تشکیل می دهیم بایستی تاوان کارهایمان را بدهیم و از اخبار مربوط به ادارات شهرستان محروم گردیم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه