مدیر کل حفاظت محیط زیست استان سمنان:
فعالیت بیش از 100 محیط بان در استان سمنان
مدیر کل سازمان حفاظت محیط زیست استان سمنان به توسعه ناوگان ماشینی نیروهای محیط زیست استان در سال جاری اشاره کرد و گفت: بیش از 100 نفر محیط بان در کل استان مشغول به فعالیت می باشند که تا به امروز 33 نفر جدید نیز کارهای اجرایی خود را آغاز کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گرمسارآنلاین، جلسه بررسی مشکلات حوزه محیط زیست شهرستان گرمسار و پارک ملی کویر و تعامل محیط زیست با توسعه صنایع پاک و سبز با حضور مدیرکل محیط زیست استان ، نماینده مردم شهرستان های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی و تنی چند از مسئولین اجرایی در محل سالن جلسات اداره محیط زیست این شهر ستان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسارآنلاین,توجه ویژه به صنایع پاک در شهرستان
, توجه ویژه به صنایع پاک در شهرستان,در این جلسه حبیب دارپرنیان؛ رئیس محیط زیست شهرستان به توسعه صنایع پاک در کنارحفظ محیط زیست از برنامه های شهرستانی این اداره اشاره کرد و گفت: محیط زیست به هیچ گونه سخت گیری هایی در جهت توسعه صنایع پاک انجام نمی دهد اما با واحد های آلاینده طبق قانون برخورد می کند و در این راه نیز به دنبال کاهش آلودگی زیست محیطی در کشور است.
,دارپرنیان در ادامه گفت: وجود بیش از 55 درصد صنایع استان در شهرستان گرمسار و داشتن مرزی ثابت از نظر زیست محیطی در منطقه پارک ملی کویر نیازمند توجه بیشتر مسئولین امر به مقوله حفظ محیط زیست و توجه به آن است.
,فعالیت بیش از 100 نفر محیط بان در استان سمنان
, فعالیت بیش از 100 نفر محیط بان در استان سمنان,در ادامه این جلسه عباسعلی دامنگیر؛ مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست استان به تشریح اقدامات عملی در جهت تقویت نیروی انسانی در بخش های مختلف زیست محیطی در این شهرستان اشاره کرد و گفت: در سال 93 در کل استان حدوذد 17 پاسگاه محیط بانی در حال فعالیت بود اما تا سال جاری این تعداد را به منظور توجه به گونه ها و زیست محیطی افزایش خواهیم داد و بیش از 8 پاسگاه در استان در حال ساخت می باشد که پاسگاه محیط بانی در شهرستان آرادان نیز دارای پیشرفت فیزیکی 80 درصد می باشد.
,دامنگیر در ادامه تصریح کرد: در زمینه احیاء گونه های مختلف جانوری در پارک های ملی در استان برنامه ریزی ویژه ای هم در سال جاری و در سال 95 خواهیم داشت و در مورد توسعه و تعامل با بخش صنعت نیز تعطیلی کاهش پیدا کرده است و به دنبال استاندارد سازی فعالیت های صنعتی هستیم.
,نماینده مردم شهرستان های گرمساروآرادان:توسعه شهرک صنعتی ایوان کی در آینده نزدیک
, نماینده مردم شهرستان های گرمساروآرادان:توسعه شهرک صنعتی ایوان کی در آینده نزدیک,در ادامه این جلسه غلامرضا کاتب؛ نماینده مردم شهرستان های گرمسار و ارادان به موضوع اهمیت حفاظت از محیط زیست و توسعه صنایع پاک و سبز در شهرک های صنعتی گرمسار که نزدیک به پایتخت آلوده کشورمان است اشاره کرد و گفت: باید حفاظت از محیط زیست از مقوله های سازمانی خارج کنیم و با تقویت گروه های عمومی و مردمی در جهت افزایش اهمیت این گروه ها در زمینه حفاظت از محیط پیرامونشان برنامه ریزی کنیم.
,وی در ادامه به توسعه 100 هکتاری شهرک صنعتی ایوان کی و تعامل این سازمان در جهت اخذ مجوز های لازم در جهت توسعه صنعت در این شهر ایوان کی تاکید کرد.
,انتهای پیام /رض
]
ارسال دیدگاه