تحقق 56درصد از تعهد کمک های خیران به ایتام فاروجی
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان فاروج از تحقق 56 درصدی تعهد کمک های خیرین در 9 ماهه امسال خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری فاروج، نورانی کوشکی اظهار داشت: خیران در 9 ماهه امسال 7 میلیاردو 875 میلون ریال متعهدشدند که تا کنون 56 درصد آن تحقق یافته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری فاروج,وی افزود: هم اکنون دو هزار و 908 حامی ،309 یتیم زیر پوشش این نهاد را حمایت مادی ومعنوی می کنند .
وی میانگین رقم پرداختی سرانه ماهیانه حامیان را 170 هزار و 723 ریال عنوان کرد وگفت: امسال درمجموع 4میلیاردو 448میلیون ریال ازسوی حامیان پرداخت شده است .
وی یاد آور شد:در حال حاضر 227 یتیم زیر 18 سال و 82 یتیم نیز بالای 18 سال هستند که همه این ایتام از خدمات کمیته امداد برخوردارند.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان فاروج؛ به انجام فعالیت های فرهنگی برای یتیمان اشاره کرد وبیان داشت: با این فعالیت ها 4 نفراز ایتام مددجوی این نهاد ازقاریان قرآن موفق شهرستان شده اند.
نورانی با دعوت از خیران برای حمایت بیشتر ایتام عنوان کرد: هم اکنون برخی از ایتام مددجوی این نهاد از بیمارصعب العلاج رنج می برند که برای کمک به بهبود وضعیت آنها نیازمند مشارکت افراد نیکوکارهستیم .
انتهای پیام/
وی افزود: هم اکنون دو هزار و 908 حامی ،309 یتیم زیر پوشش این نهاد را حمایت مادی ومعنوی می کنند .
,وی میانگین رقم پرداختی سرانه ماهیانه حامیان را 170 هزار و 723 ریال عنوان کرد وگفت: امسال درمجموع 4میلیاردو 448میلیون ریال ازسوی حامیان پرداخت شده است .
,وی یاد آور شد:در حال حاضر 227 یتیم زیر 18 سال و 82 یتیم نیز بالای 18 سال هستند که همه این ایتام از خدمات کمیته امداد برخوردارند.
,مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان فاروج؛ به انجام فعالیت های فرهنگی برای یتیمان اشاره کرد وبیان داشت: با این فعالیت ها 4 نفراز ایتام مددجوی این نهاد ازقاریان قرآن موفق شهرستان شده اند.
,نورانی با دعوت از خیران برای حمایت بیشتر ایتام عنوان کرد: هم اکنون برخی از ایتام مددجوی این نهاد از بیمارصعب العلاج رنج می برند که برای کمک به بهبود وضعیت آنها نیازمند مشارکت افراد نیکوکارهستیم .
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه