رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل:

بیمارستان امام رضا(ع) اردبیل تا سال آینده راه‎اندازی می‎شود

بیمارستان امام رضا(ع) اردبیل تا سال آینده راه‎اندازی می‎شود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از راه‎اندازی بیمارستان امام رضا(ع) اردبیل تا هفته سلامت سال آینده خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پیام پزشکی؛ فرهاد پورفرضی گفت: بیمارستان امام رضا(ع) توسط دانشگاه آزاد اسلامی  و در محوطه این دانشگاه در زیر بنای بالغ بر ۱۲ هزار متر مربع ساخته شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام پزشکی,

وی اظهار کرد: تجهیز این بیمارستان براساس تفاهم‎نامه‎ای فی مابین برعهده دانشگاه علوم پزشکی بوده و با راه‎اندازی آن بخش عمده‎ای از نیازهای درمانی و آموزشی استان برطرف خواهد شد.

,
 
,

این مسئول با اشاره به اینکه بیمارستان امام رضا(ع) آخرین مراحل تجهیز و تکمیل خود را سپری می‎کند، افزود: با تامین منابع مالی مورد نیاز، این بیمارستان 110 تختخوابی با برآورد مالی بالغ بر 25 میلیارد تومان تا هفته سلامت راه اندازی می‎شود.

,

وی به اهمیت افزایش بیمارستان و مراکز درمانی جدید تاکید و بیان کرد: با توجه به استهلاک تعداد زیادی از بیمارستان‎ها و مراکز درمانی استان که قدمت بعضی از آنها به بیش از 100 سال می‎رسد، افزایش بیمارستان و تخت های بیمارستانی در سطح استان، موجب ارتقاء خدمات درمانی به مردم خواهد شد.

,

 

,

انتهای پیام /م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه