وقتی آقازاده سالاری جای شایسته سالاری را می گیرد
تلاش برای انتصاب یک آقازاده در پستی حساس در یکی از معادن بافق!
شنیده ها حاکی از آن است که اخیرا عده ای در یکی از شرکتهای بزرگ معدنی بافق تلاش می کنند تا یکی از آقازاده های بافق را در پستی حساس در این مجموعه بر کرسی مسئولیت بگمارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از بافق خبر؛شنیده ها حاکی از آن است که اخیرا عده ای در یکی از شرکتهای بزرگ معدنی بافق تلاش می کنند تا یکی از آقازاده های بافق را در پستی حساس در این مجموعه بر کرسی مسئولیت بگمارند.با پخش این خبر در بین کارگران، که قرار است حکم وی صادر شود نارضایتی در بین کارکنان این قسمت حساس از مجموعه شرکت معدنی به وجود آمده است که چگونه شده است آقازاده سالاری جای شایسته سالاری را گرفته و نوجوانی بیست وچند ساله می خواهد در این مجموعه پست حساس بگیرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بافق خبر؛,سوالی که اذهان نیروهای این مجموعه را با خود درگیر کرده این است که این پست چگونه و با تایید چه کسانی قرار است به وی داده شود؟
بر اساس کدام معیار ها به این نتیجه رسیده اند که این آقازاده صلاحیت مدیریت در این پست را دارد.آیا این قسمت حساس فاقد نیروهای ارزشی، قوی و با تجربه می باشد؟
چه کسانی پاسخگوی بدبینی مردم و کارگران به نظام به خاطر انتصاب اینگونه انتصاب ها خواهند بود؟
آیا قرار است با این اتصاب آقازاده سالاری در بافق رونق بگیرد؟
سوالی که اذهان نیروهای این مجموعه را با خود درگیر کرده این است که این پست چگونه و با تایید چه کسانی قرار است به وی داده شود؟
,بر اساس کدام معیار ها به این نتیجه رسیده اند که این آقازاده صلاحیت مدیریت در این پست را دارد.آیا این قسمت حساس فاقد نیروهای ارزشی، قوی و با تجربه می باشد؟
,چه کسانی پاسخگوی بدبینی مردم و کارگران به نظام به خاطر انتصاب اینگونه انتصاب ها خواهند بود؟
,آیا قرار است با این اتصاب آقازاده سالاری در بافق رونق بگیرد؟
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه