اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

ناراحتی مردم نور از رسانه ملی

ناراحتی مردم نور از رسانه ملی
در پی پخش فیلمی از اراذل و اوباش چند شهر در بخش خبری 20:30، که متأسفانه نام شهرستان نور در آن فیلم آورده شده بود، واکنش‌هایی را در میان مردم نجیب و ولایی این شهرستان به‌وجود آورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سرای نور، در پی پخش فیلمی از اراذل و اوباش چند شهر در بخش خبری 20:30، که متأسفانه نام شهرستان نور در آن فیلم آورده شده بود، واکنش‌هایی را در میان مردم نجیب و ولایی این شهرستان به‌وجود آورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرای نور,

گروه‌های مختلف از مردم با اظهار اینکه شهرستان نور در طول تاریخ، پرچمدار دفاع از دین و سرزمین بوده و علمای بزرگی همچون شیخ فضل‌الله نوری، علامه محدث نوری، سرداران و فرماندهان بزرگ ۸ سال دفاع مقدس را در خود پرورانده، نباید مورد بی‌مهری صدا و سیما قرار بگیرد، خواهان عذرخواهی و جبران صدا و سیما شدند.

در این ارتباط، هادی خنجری از پخش، نمایشی از اراذل و اوباش به نام مردم ولایت مدار شهرستان نور انتقاد کرد.

فرماندار نور با اشاره به مردم دیندار و شهید پرور شهرستان نور و بخش چمستان، اظهار کرد: ضریب امنیتی شهرستان نسبت به سال‌های گذشته دارای رشد محسوسی بوده است و آمارهای مربوط به درگیری، تیراندازی و کشف سلاح غیرمجاز کاهش چشمگیری داشته است.

خنجری تصریح کرد: با توجه به نزدیکی جشن‌های ایام‌الله دهه فجر پخش این تصاویر سبب نارضایتی مردم باغیرت و انقلابی شهرستان نور و بخش چمستان شد.

عبدالوحیدفیاضی نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی نیز با ارسال نامه‌ای به رئیس صدا و سیمای کشور با اشاره به این که شهرستان نور سرزمینی سرفراز به قامت ایستاده سروقامتان شهیدی است که شهید مشروطه شیخ فضل‌الله نوری پرچم افتخار و اعتبار دیروز این دیار و ۶۰۰ شهید والامقامش سند نجابت، صداقت و جوانمردی امروز است، آورده: انتظار می‌رود رسانه ملی با احترام به ملت شریف، حساسیت لازم را به خرج داده و از توهین به مردم شریف، انقلابی، ولایتمدار و با کرامت نور پرهیز کند و با پوزش‌خواهی از ساحت این خاک پرگهر و مردم باهنر، نسبت به رفع نگرانی و تشویش خاطر اقدام کند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه