در آغاز لیگ دسته اول فوتسال بانوان کشور رقم خورد

پیروزی پرگل شهروند ساری و شکست هیأت فوتبال چالوس مقابل رقبا

پیروزی پرگل شهروند ساری و شکست هیأت فوتبال چالوس مقابل رقبا
یک پیروزی و یک شکست حاصل تلاش نمایندگان مازندران در روز نخست لیگ دسته اول فوتسال بانوان کشور بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مازند اسپرت، رقابت های لیگ دسته اول فوتسال بانوان کشور از صبح امروز آغاز شد و طی آن تیم های شهروند ساری و هیأت فوتبال چالوس به مصاف حریفان خود رفتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مازند اسپرت,

در گروه ب این رقابت ها که به صورت متمرکز در شهرستان آمل برگزار می شود، صبح روز گذشته (چهارشنبه) شهروند ساری با نتیجه پرگل 7 بر 2 برابر آسارای اندیمشک صاحب برتری شد.

در دیگر دیدار این گروه نیز، هیأت فوتبال چالوس مقابل گوذر نیل خان اسفراین قرار گرفت و تن به شکست سنگین 7 بر یک برابر این حریف داد.

در روز اول مسابقات این گروه، هیأت فوتبال آمل استراحت داشت.

فردا و در روز دوم این گروه، آسارای اندیمشک با گوذر نیل خان اسفراین به مصاف هم خواهند رفت و در یکی از حساس ترین دیدارهای این گروه نیز هیأت فوتبال آمل پذیرای شهروند ساری خواهد بود.

گفتنی است، در گروه ب این رقابت ها تیم های هیأت فوتبال آمل، شهروند ساری، هیأت فوتبال چالوس، آسارای اندیمشک و گوذر نیل خان اسفراین طی روزهای 7 تا 11 بهمن ماه در آمل با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت و در پایان دو تیم برتر به مرحله بعد صعود خواهند کرد.

گروه بندی کامل این رقابت ها به شرح زیر است:

گروه الف:
شاهد فساء ، هلال احمر یزد، نفت امیدیه و برق تهران


گروه ب:
هیأت فوتبال آمل، شهروند ساری، هیأت فوتبال چالوس، آسارای اندیمشک و گوذر نیل خان اسفراین


گروه ج:
چابکسر، شهرداری رشت، هیأت فوتبال قم، پیروزی کامیاران و میرسا ورزش تهران


گروه د:
شهرداری قروه، مس رفسنجان، شقایق سرخ مبارکه، دنیای کودک کرمان و هایلی تهران
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, گروه بندی کامل این رقابت ها به شرح زیر است:,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه