فرمانده انتظامی شهرستان شفت خبر داد:

بیش از 4 تن چوب قاچاق در شفت کشف شد

بیش از 4 تن چوب قاچاق در شفت کشف شد
فرمانده انتظامی شهرستان شفت از کشف بیش از 4 تن چوب قاچاق در این شهرستان خبر داد..
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ جواد پاک شریفی پیش از ظهر امروز در گفتگو با صبح شفت در تشریح این خبر گفت: مأموران انتظامی کلانتری مرکزی شفت طی دو مرحله موفق شدند بیش از  4 تن چوب قاچاق که با بریدن درختهای جنگلی تهیه شده بود، از دو خودروی نیسان کشف کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرهنگ جواد پاک شریفی پیش از ظهر امروز در گفتگو با صبح شفت در تشریح این خبر گفت: مأموران انتظامی کلانتری مرکزی شفت طی دو مرحله موفق شدند بیش از  4 تن چوب قاچاق که با بریدن درختهای جنگلی تهیه شده بود، از دو خودروی نیسان کشف کنند.,

وی با بیان اینکه دو متهم  38 و 46ساله دستگیر و دودستگاه خودروی نیسان نیز در این خصوص توقیف شده، افزود: براساس اعلام منابع طبیعی ارزش تقریبی این محموله بیش از 5 میلیون و 500 هزار ریال  می باشد.

,

فرمانده انتظامی شهرستان شفت در خاتمه ضمن تشکر از شهروندان به جهت همکاری با پلیس در شناسایی و برخورد با قاچاقچیان چوب،از مردم خواست، در صورت مشاهده افرادی که اقدام به قطع درختان و یا حمل چوب از جنگل می نمایند، مراتب را سریعاً به مرکز فوریت های پلیسی 110 اطلاع دهند تا توسط پلیس بررسی گردد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه