logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

فرماندار میامی:

سال 95 سال شکوفایی اقتصادی است/بانوان نقش ارزنده ای در اشتغال دارند

سال 95 سال شکوفایی اقتصادی است/بانوان نقش ارزنده ای در اشتغال دارند
فرماندار میامی با اینکه سال 95 سال شکوفایی اقتصادی است، گفت: بانوان می توانند نقش ارزنده ای در اشتغال داشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از میامی جوان ، احمد قاضی در جلسه کمیسیون بانوان که در محل سالن جلسات فرماندار میامی برگزار  شد،ضمن تبریک پیشاپیش دهه فجر و تلاش های دولت تدبیر وامید  در بحث برجام با اشاره به اینکه فرمانداری میامی آمادگی جهت مرتفع کردن مشکلات وبرگزاری جلسات بیشتر در حوزه بانوان را دارد، گفت: در بحث اشتغال از خانم ها در سنوات قبل جهت گام برداشتن در این عرصه دعوت شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میامی جوان, میامی جوان,

وی با بیان اینکه سال 95 سال شکوفایی اقتصادی است، گفت: امیدواریم در سال آینده باتسهیلات بیشتر از طرح های بخش های صنایع وکشاورزی به خوبی حمایت کنیم.

,

قاضی بیشترین معضل شهرستان را بیکاری دانست و تصریح کرد: امروز اکثر خانواده ها با این موضوع درگیر هستند.

,

, ,

فرماندار میامی افزود: بانوان می توانند نقش ارزنده ای در اشتغال داشته باشند و خیلی از مسائل و مشکلات بیکاری را برطرف کنند.

,

وی با اشاره به موفقیت دولت تدبیر وامید با حمایت رهبر انقلاب در بحث برجام افزود: موفقیت ایران اسلامی در به ثمر رسیدن برجام ثابت کرد که تمام تفکرات دشمنان قسم خورده ی این نظام غلط بوده و ایران اسلامی سلامت، صداقت وحقانیت خود را از ابتدای انقلاب ثابت کرد.

,

قاضی مسائل سیاسی را نشئت گرفته از مسائل اقتصادای دانست وگفت: اهمیت مسائل اقتصادی باعث بوجود آمدن معضلات در جامعه خواهد شد.

,

, ,

در ادامه این جلسه حدیدی مشاور امور بانوان فرمانداری میامی برنامه های آینده این کمیسیون را یادآور شد و گفت: برگزاری بازارچه در دهه فجر برای عرضه محصولات خانگی، برنامه شب شعر در دهه فجر، دعوت از مسئولین جهت پرسش وپاسخ بابانوان، راه اندازی کمیته های تخصصی بانوان و...در دستور کار قرار دارد.

,

همچنین در این جلسه بانوان شرکت کننده در خصوص مسائل ومشکلات جامعه زنان و مرتفع کردن آن بحث وتبادل نظر کردند.

, در خصوص مسائل ومشکلات جامعه زنان و مرتفع کردن آن بحث وتبادل نظر کردند.,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه