گذشت اولیاء دم یک پرونده در لحظات آخر
یک جوان 27 ساله که به آخرین لحظات زندگی خود نزدیک شده بود، در آخرین لحظات از مرگ رهایی یافت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از بوتیا ، معاون دادستان عمومی و انقلاب کرمان گفت: آقای ح – س به اتهام قتل عمد مرحوم ˈسجاد خاکساریˈ در دادگاه کیفری استان به قصاص نفس از طریق حلق آویز با چوبه دار محکوم شد و این رای در شعبه 17 دیوان عالی کشور تایید شد و در راستای ماده 205 قانون مجازات اسلامی هم با اجرای حکم قصاص نفس نامبرده از سوی ریاست قوه قضاییه موافقت شده است.
علی سیدی افزود: در نهایت با تلاش ها و پیگیری های دستگاه قضایی و پرداخت دیه، خانواده مقتول از قصاص منصرف شدند.
وی اظهار کرد: قاتل برای ادامه محکومیت از جنبه عمومی به زندان بازگشت که بر اساس نظر قاضی برای ادامه حضور در زندان و یا آزادی وی تصمیم گیری می شود.
این مقام قضایی با اشاره به این مطلب که این نزاع به دلیل خواستگاری هر دو جوان از یک دختر بوده است، تصریح کرد: قاتل به مدت پنج سال در زندان بود و هم اکنون 27 ساله است و مقتول نیز در زمان قتل، 20 ساله بود.
وی یاداور شد: این گذشت اولیای دم، بعد از انداختن طناب دار به گردن مقتول انجام شد و دستور توقف اجرای حکم قصاص صادر شد و محکوم در عین ناباوری از قرنطینه خارج شد.
وی تصریح کرد: این محکوم فاقد سابقه کیفری بوده است.
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه