فرمانده سپاه املش :
483 دانش آموز بسیجی به اردوی آمادگی دفاعی رفتند
فرمانده سپاه ناحیه املش از حضور 483 دانش آموز این شهرستان در اردوی عملی آمادگی دفاعی خبرداد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از املش ما ، سرهنگ پاسدار داریوش خوشحال گفت: در مرحله اول اردوی عملی آمادگی دفاعی که به مدت 2 روز در چهارواحد آموزشی برگزار شد 483 دانش آموز دختر و پسر املشی حضور داشتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , املش ما , املش ما , ، سرهنگ پاسدار داریوش خوشحال گفت: در مرحله اول اردوی عملی آمادگی دفاعی که به مدت 2 روز در چهارواحد آموزشی برگزار شد 483 دانش آموز دختر و پسر املشی حضور داشتند.,وی افزود: در این مرحله از اردو 247 دانش آموز پسر و 236 دانش آموز دختر از 20 واحد آموزشی شرکت داشتند که با همکاری آموزش و پرورش املش و به همت حوزه بسیج دانش آموزی برگزار شد.
,فرمانده سپاه ناحیه املش اضافه کرد: در مرحله اول اردوی عملی آمادگی دفاعی مباحثی از قبیل آرمان شهدا، پدافند غیرعامل ،آمادگی در برابر زلزله ، جنگ نرم،اسلحه شناسی و باز و بست کلاشینکف به دانش آموزان آموزش داده شد.
,وی خاطرنشان کرد: اردوی عملی برای دانش آموزان بسیجی متوسطه دوم اعم از دختر و پسر همه ساله در 3مرحله برگزار میشود و امسال برای دانش آموزان مقطع متوسطه اول برای اولین برگزار شد .
]
ارسال دیدگاه