بر اثر نشت گاز خام
سه ساختمان در بروجرد بر اثر انفجار تخریب شدند
معاون عملیاتی سازمان آتش نشانی بروجرد گفت: بر اثر نشت گاز خام سه ساختمان در شهرک شهید کشوری(روستای جهان آباد) بروجرد بر اثر انفجار گاز تخریب شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد "نادر موسیوند" افزود: عصر روز جمعه در یکی از منازل شهرک شهید کشوری بر اثر نشت گاز خام انفجاری رخ داد که این انفجار به دو واحد منزل مسکونی مجاور سرایت می کند و در نهایت سه ساختمان در این منطقه دچار انفجار شدند و همه سه واحد به طور کامل تخریب شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد, بازتاب بروجرد, , "نادر موسیوند" , افزود: عصر روز جمعه در یکی از منازل شهرک شهید کشوری بر اثر نشت گاز خام انفجاری رخ داد که این انفجار به دو واحد منزل مسکونی مجاور سرایت می کند و در نهایت سه ساختمان در این منطقه دچار انفجار شدند و همه سه واحد به طور کامل تخریب شدند.,وی اضافه کرد: در هنگام وقوع این حادثه خوشبختانه هیچ یک از افراد در منازل نبوده و خوشبختانه این حادثه بزرگ تلفات جانی نداشته است.
,به گفته اما سه ساختمان با همه وسایل بر اثر انفجار تخزیب شدند که علت حادثه نشت گاز خام اعلام شده اما بررسی های دیگر این حادثه در دستور کار قرار دارد.
,موسویند اظهار داشت: نیاز است که همشهریان دقت لازم را داشته باشند و مدتی یکبار همه سیستم های گازی را چک کنند تا شاهد اینگونه حوادث نشویم.
,معاون عملیاتی سازمان آتش نشانی بروجرد تصریح کرد: نشت گاز خام در محیط های بسته سبب انفجار می شود که باید ایمن سازی صورت بگیرد و سیستم های مربوطه هر از چند گاهی مورد بررسی قرار بگیرند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه