رییس انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان درگز:
نباید درها را بی جهت به روی کالاهای اروپایی باز کرد
رییس انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان درگز گفت: دیدن خودروهای رنگارنگ در داخل خیابان ها؛ تنها تاثیر ورود خودروهای لوکس به بازار ایران برای قشر معمولی و ضعیف جامعه خواهد بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حامد بیهقی رییس انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان شهرستان درگز در گفتگو با خبرنگار درگزخبر اظهار کرد: مهمترین چالش در تولید کالای داخلی، نبود حمایتهای واقعی است؛ در حالی که کشور دارای متخصصین و مواد اولیه فراوان است؛ چرخ تولید کالاهای داخلی به سختی می چرخد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درگزخبر ,رییس انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان شهرستان درگز گفت: در تحریم ها، تولیدکنندگان با تمام مشکلات و کمبودها در بازارها ماندند. ولی متاسفانه عطش خرید کالاهای خارجی در کشور وجود دارد.
,وی افزود: با توجه به اینکه بسیاری از محصولات داخلی از استانداردهای روز دنیا برخوردار هستند؛ اما گرایش و عطش به محصولات خارجی لزوم فرهنگ سازی دستگاه های دولتی، خصوصی و فرهنگی را توجیه می کند.
,بیهقی مسئله دیگر را درباره رفع تحریم بیان کرد و گفت: هر چند در هفته های اخیر خبرهای خوبی از رفع تحریم چند نوع کالا در خبرها شنیده می شود ولی اکثر این کالا ها مانند خودروهای لوکس و هواپیما تنها به کام قشر مرفه جامعه خواهد بود.
,وی ادامه داد: دیدن خودروهای رنگارنگ در داخل خیابان ها؛ تنها تاثیر ورود خودروهای لوکس به بازار ایران برای قشر معمولی و ضعیف جامعه خواهد بود.
,این مقام مسئول ضمن اشاره به اینکه مسیر رفع تحریم ها باید به تقویت تولید داخلی منجر شود اذعان کرد: رفع تحریم ها باید موجب تقویت تولید داخلی شود و بهبود اوضاع صادرات کشور حاصل شود.
,وی تصریح کرد: با در نظر گرفتن بد عهدی غرب در بحث تحریم ها مسئولین باید این شرایط را پیش بینی کنند.
,بیهقی خاطر نشان کرد: برای حفظ دست آوردهایی که در شرایط سخت تحریم بدست آمده و با وجود بسیاری از افراد نخبه در داخل، کشور باید به سمت صادرات تکنولوژی حرکت کند.
,وی افزود: انتقال تکنولوژی در بسیاری از قراردادها باید لحاظ شود تا کشور در تولید پویا شود و از طرفی کشور تبدیل به بازار شرکت های خارجی نشود.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه