مجموعه طنز انتخاباتی میش گرگو؛
پیام میش گرگو در پی رد صلاحیت: مجلس بی مانل مجلس نیسه
بنده اثاثا این انتخابات را به دلیل نبود خودم زیر سوال می برم و توصیه می کنم شمانل نیز به دیده ی تردید در آن بنگرید و تا سالیان سال نسبت به آن اعتراض کنید و حتی اگر واووید بریزین تو خیابونل.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "دانشجونیوز" ،جناب میش گرگو فرزانه در پی رد صلاحیت خود پیامی به شرح ذیل صادر نمود:
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "دانشجونیوز" ,,
اهالی محترم ایران
,رئیس جمبور عزیزو
,مسؤلل گرام
,حضرات
,سلام سلام علیکم
,در روزل اخیر شاهد وقایع تلخی بودم. از کنار گذاشته شدن خود و دوستان و رد صلاحیتمان تا خوشحالی نکردن مردم محض برجام.
,,
دولت تدبیر و امید تا توانست کار کرد. استاندارل وو فرماندارل هم کار کردن. همه تلاش کردن. سی چه؟ سی محض حضور حداکثری مردم تو انتخابات. اما ظاهرا عده ای معدود که ضرر خود را در مشارکت گسترده ی مردم می بینند قصد دارند تا انتخابات را مهندسی کنند و مالل خوشان را وارد مجلس.
,,
بنده اعتراض دارم. نسبت به همه چیز وو همه کس. داد خود را پیش که بریم که قاضی خود در میکده در حال کیف است.
, بنده اعتراض دارم. نسبت به همه چیز وو همه کس. داد خود را پیش که بریم که قاضی خود در میکده در حال کیف است.,بنده اثاثا این انتخابات را به دلیل نبود خودم زیر سوال می برم و توصیه می کنم شمانل نیز به دیده ی تردید در آن بنگرید و تا سالیان سال نسبت به آن اعتراض کنید و حتی اگر واووید بریزین تو خیابونل تا بفهمن الکی نیسه و انتخاباتی که ما توش نبوییم می خوام سر قضّا که نبو.
, بنده اثاثا این انتخابات را به دلیل نبود خودم زیر سوال می برم و توصیه می کنم شمانل نیز به دیده ی تردید در آن بنگرید و تا سالیان سال نسبت به آن اعتراض کنید و حتی اگر واووید بریزین تو خیابونل تا بفهمن الکی نیسه و انتخاباتی که ما توش نبوییم می خوام سر قضّا که نبو., بنده اثاثا این انتخابات را به دلیل نبود خودم زیر سوال می برم و توصیه می کنم شمانل نیز به دیده ی تردید در آن بنگرید و تا سالیان سال نسبت به آن اعتراض کنید و حتی اگر واووید بریزین تو خیابونل تا بفهمن الکی نیسه و انتخاباتی که ما توش نبوییم می خوام سر قضّا که نبو.,,
بنده همین جا نسبت به رد صلاحیت خود به دلیل نداشتن التزام عملی به اسلام و ولایت فقیه اعتراض می کنم و اعلام می دارم بنده چرا که هم نماز میخونم هم روزه میگیرم (فقط بعضی روزل نماز صبحم قضا ویمو) و هم به سخنرانیل مقام معظم رهبری گوش میدم از شبکه ی یک تا سریال شروع واوو بعدش... شازو هم شاهده و همگان بدانند و در تاریخ ثبت کنند که مو تا آخرین قطره ی خون و تا نفسل آخرم در این راه مبارزه خواهم کرد تا مجلسی قوی و در شان مردم ایجاد واوو که مجلس بی مانل مجلس نیسه و اعتراضات خود را به طرُق قانونی و غیر قانونی ادامه خواهم داد.
,و من الله توفیق
]
ارسال دیدگاه