کارشناس مرکز پلیس راهور استان:
وقوع 120 تصادف طی 24 ساعت گذشته در همدان
کارشناس مرکز پلیس راهور استان همدان از وقوع 120 تصادف طی 24 ساعت گذشته در استان همدان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از نافع، علی نوری با اشاره به اینکه در 24 ساعت گذشته وقوع 120 تصادف به این مرکز اطلاع داده شده که اکثریت آنها خسارتی بوده است، به مهر گفت: در محورهای برون شهری شاهد یک تصادف در جاده همدان به تهران بودیم که در این حادثه سرعت بالای ال 90 موجب خارج شدن آن از جاده شده و یکی از سرنشینان مصدوم شده است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, نافع,
وی ادامه داد: در دومین حادثه مهم در محور کبودرآهنگ به قیدار به علت واژگونی نیسان به علت عدم توانایی در کنترل آن یک نفر از سرنشینان این خودرو مجروح شده است.
کارشناس مرکز پلیس راهور استان همدان با اشاره به اینکه در معابر درون شهری نیز شاهد برخورد یک موتورسیکلت با عابر پیاده بودیم که موجب مجروح شدن عابر شده است، گفت: گره ترافیکی در معابر شهری و برون شهری استان همدان وجود ندارد و تردد در آنها در جریان است.
نوری با اشاره به اینکه بر اساس قانون 88 آیین نامه راهنمایی و رانندگی در صورت وقوع هرگونه تصادف خسارتی که منجر به ضرر مالی شود خودرور می تواند حرکت کند و باید رانندگان از سد معبر خودداری کنند،گفت: در غیر این صورت خودروهایی که سد معبر کرده اند اعمال قانون خواهند شد.
وی افزود: این قانون شامل تصادفات است که خسارتی معادل سه میلیون و 800 هزار تومان داشته باشد.
کارشناس مرکز پلیس راهور استان همدان با اشاره به اینکه در تصادفاتی که منجر به فوت و مجروح شدن افراد می شود رانندگان موظف هستند ترافیک را با وسایل هشدار دهنده عبور دهند و محل را ترک نکنند، اذعان داشت : تنها در صورتی که برای انتقال مجروح به بیمارستان نیاز باشد می توان مکان خودرو را تغییر داد.
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه