فرمانده انتظامی شهرستان رودبارجنوب خبرداد؛
پسر بچه هشت ساله از چنگال آدم ربایان آزاد شد
فرمانده انتظامی "رودبارجنوب" از رهایی گروگان 8 ساله و دستگیری سه گروگان گیر در کمتر از 48 ساعت خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از”رودبار ما“،پسر بچه ۸ساله در کمتر از۴۸با تلاش نیروی انتظامی شهرستان رودبار جنوب بدون پرداخت حتی یک ریال از چنگال آدم ربایان آزاد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودبار ما,سرهنگ “نادعلی قزلباش” فرمانده انتظامی شهرستان رودبار جنوب در این رابطه گفت : در هفتم بهمن ماه سال جاری، کودکی ۸ ساله در شهرستان کهنوج ربوده شد و آدم ربایان برای آزادی وی از خانواده اش درخواست دو میلیارد ریال وجه نقد کرده بودند.
,وی در ادامه افزود: پس از بررسی های اولیه مشخص شد متهمان پس از ربودن کودک ، وی را به بخش “زهکلوت” از توابع شهرستان “رودبارجنوب” انتقال داده اند که کارآگاهان پلیس پس از دو روز کار اطلاعاتی و انجام اقدامات تخصصی با همکاری تکاوران پلیس کهنوج، محل اختفای گروگان گیران را شناسایی و آن ها را دستگیر کردند.
,فرمانده انتظامی رودبارجنوب خاطرنشان کرد: ماموران در این عملیات، کودک ربوده شده به نام “محمد مهدی” ۸ ساله را صحیح و سالم از چنگال سه آدم ربا نجات دادند و به آغوش گرم خانواده بازگرداندند.
,سرهنگ قزلباش با اشاره به دستگیری متهمان اصلی در این عملیات،افزود: در تحقیقات فنی کارآگاهان پلیس آگاهی ، متهمان ضمن اعتراف به آدم ربایی ، هدف اصلی ربودن کودک را اختلافات مالی اعلام کردند.
,وی در پایان افزود: نیروی انتظامی با اجرای طرح های مختلف انتظامی و اشراف اطلاعاتی، اجازه نخواهد داد اخلال گران خللی در امنیت پایدار جامعه ایجاد کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه