بازدید مدیر کل میراث فرهنگی گلستان از سایت موزه بازگیر مینودشت + تصاویر

بازدید مدیر کل میراث فرهنگی گلستان از سایت موزه بازگیر مینودشت + تصاویر
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان از سایت موزه بازگیر شهرستان مینودشت بازدید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مینوخبر ، مهندس «ابراهیم کریمی» مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان درپی بازدید از سایت موزه بازگیر درشهرستان مینودشت، به مشکلات و موانع موجود در این سایت رسیدگی کرد و در خواست های  مردمی درخصوص این منطقه را مورد بررسی قرار داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مینوخبر ,

کریمی را در این بازدید «سید مهدی حسینی» مدیر اداره میراث فرهنگی شهرستان مینودشت همراهی می کرد.

,

گفتنی است؛ این اثر تاریخی در روستای بازگیر از توابع دهستان چهل چای ، بخش مرکزی ودر 4 کیلو متری غرب مینودشت واقع است .تپه بازگیر مهمترین وارزشمند ترین اثر تاریخی _فرهنگی منطقه است. در حقیقت روستای بازگیر بواسطه این اثر تاریخی _فرهنگی در مجامع علمی کشور شناخته شده است.

,

محوطه باستانی بازگیر در کنار رودخانه علی برده واقع شده وبخشی از روستا بر روی محوطه تاریخی – فرهنگی بازگیر بنا گردیده و بخش هایی ازآن اختصاص به زمین های کشاورزی یافته است. قطعات سفالینه بدست آمده از این محل  از نوع چشمه علی بوده است ، که قدمت این محوطه را تا هزاره پنجم پیش از میلاد عقب می برد در اسفند ماه سال 1379 بر اثر حفر چاه فاضلاب ودر عمق 10 متری تپه و بصورت اتفاقی 271 قلم اشیاء تاریخی - فرهنگی از جنس مفرغ و مربوط به هزاره اول پ.م کشف گردید. این اشیاء جهت نگهداری، مطالعه و مرمت به گنجینه (موزه )گرگان منتقل شده است.

,

محوطه تاریخی - فرهنگی بازگیر به شماره 3547 در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

,

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه