در دهگردشی مسئولین
مشکلات روستای گزند بخش گزیک مورد بررسی قرار گرفت+مصوبات
با حضور جمعی از مسئولین شهرستانی مشکلات روستای گزند بخش گزیک مورد بررسی قرار گرفت و برای رفع آنها اقدامات لازم پیش بینی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از وحدت درمیان ؛ فرماندار درمیان و جمعی دیگر از مسئولین شهرستان با دهگردشی به روستای گزنداز توابع بخش گزیک درمیان در جریان مشکلات اهالی این روستا و روستاهای مجاور قرار گرفتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,,
فرماندار درمیان در این حضور مرزنشینان را لازمه تأمین امنیت در جامعه دانست و افزود: مرزنشینان علاوه بر حفظ امنیت منطقه با حضور آگاهانه خود در همه برنامهها هیچ روزنهای برای نفوذ دشمن باز نمیگذارند.
,,
محمد بشیری زاده هدف از دهگردشیها را مشاهده مشکلات مردم از نزدیک توسط مسئولان دانست و گفت: امید است با برنامهریزی در اختصاص اعتبارات بخشی از مشکلات روستاها را برطرف کنیم.
,,
وی با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در هفتم اسفند ماه سال جاری تأکید کرد: دشمنان قسم خورده اسلام و نظام با توسل به انواع حربه های سخت افزاری و نرم افزاری سعی در دلسرد کردن مردم از آینده نظام و انقلاب و کاهش مشارکت آنان دارند اما مرزنشینان فهیم و بصیر درمیانی با حضور در انتخابات جواب دندان شکنی به آن ها خواهند داد.
,,
ارسال دیدگاه