فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس:
برجام کار بزرگی بود/نفوذ از آبدارچی یک اداره تا بالاترین مقام دولتی شروع می شود
فرماندار ویژه گنبدکاووس گفت:برجام پیروزی بزرگ برای این ملت بود که باید قدر آن را دانست و از طرفی نیز مراقب نفوذ دشمن از ابدارچی یک اداره تا بالاترین مقام دولتی در کشور باشیم و این را بدانیم که آمریکا هیچ گاه با ما برادر نخواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قابوس نامه،محمد حمیدی در همایش بزرگداشت شوراهای آموزش پرورش گنبدکاووس با بیان این مطلب افزود:برجام مانند مجوزی است که برای فعالیت غیرقانونی هسته ای کشور گرفتیم و این را بدانید که دشمن برنامه های زیادی برای به انزوا کشاندن ملت ایران داشت و با تلاش های رهبر معظم انقلاب،دیپلمات های کشور و مردم این اقدام نقش برآب شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , , , قابوس نامه, قابوس نامه, ،,محمد حمیدی یادآور شد: این موضوع پیروزی بزرگ انقلاب اسلامی بود که به دست ملت ایران رقم خورد و رهبر معظم انقلاب هم در این مورد همیشه راهنمایی های لازم را ارائه می دادند.
,بیش از ۶۵ درصد از شعبهای اخذ رای حوزه گنبدکاووس در مدارس وجود دارند
, بیش از ۶۵ درصد از شعبهای اخذ رای حوزه گنبدکاووس در مدارس وجود دارند, بیش از ۶۵ درصد از شعبهای اخذ رای حوزه گنبدکاووس در مدارس وجود دارند,معاون استاندار گلستان با اشاره به ظرفیت بالای جامعه فرهنگیان و آموزش و پرورش در حضور حداکثری در عرصه انتخابات گفت: ۶۰ هزار نفر دانش آموز در شهرستان گنبدکاووس وجود دارند که با در نظر گرفتن جامعه آماری خانواده های آنها جمعیت زیادی می شوند.
,حمیدی به کمک ها و استفاده از امکانات آموزش و پرورش شهرستان در زمینه برگزاری انتخابات تصریح کرد: اگر آموزش و پرورش نبود، قطعا برگزاری انتخابات در کشور با مشکل جدی روبرو می شد.
,نگاه به پرورش در مدارس کشور کم رنگ است
, نگاه به پرورش در مدارس کشور کم رنگ است, نگاه به پرورش در مدارس کشور کم رنگ است,وی مشکل پرورش در سطح آموزش و پرورش کشور را مسئله ای مهم دانست و بر ضرورت نگاه پرورشی به این مسئله در مقابل آسیب های اجتماعی تاکید کرد.
,فرماندار ویژه گنبدکاووس در این همایش به جایگاه شوراهای آموزش و پرورش گنبدکاووس اشاره کرد و افزود: مشارکت های مردم و دستگاههای مختلف از جمله نظارت برکار ها و عملکرد ساخت و ساز و تجهیز مدارس و دیگر پروژه ها باعث
,وی به گستردگی کار آموزش و پرورش اشاره کرد و ادامه داد:برخی اقدامات از عهده دولت خارج است و باید به بخش خصوصی و مردمی واگذار شود تا با همکاری و تعامل به اصلاح و آسیب شناسی پرداخته شود.
,معاون استاندار گلستان افزود: یکی از مزایای مشورت کردن و تشکیل شورا کوتاه شدن مسیر تصمیم گیری ها و تصمیم سازی به کمک همین شوراها خواهد بود.
,, ,
,
, ,
عملکرد آموزش و پرورش حاصل خردجمعی است
, عملکرد آموزش و پرورش حاصل خردجمعی است, عملکرد آموزش و پرورش حاصل خردجمعی است,رئیس آموزش و پرورش گنبدکاووس با اشاره به اهمیت در پیش بودن انتخابات در کشور، نقش شورا و مشورت را مهم دانست و تصمیمات آموزش و پرورش در این خصوص را با توجه به خردجمعی بیان کرد.
,علیرضا حسین زاده با بیان این مطلب که تصمیماتی که در خصوص آموزش و پرورش انجام گرفته، در این شورا مورد نقد و بررسی انجام می گیرد.
,وی با بیان مطالبی به شرح عملکرد شوراهای شهرستان پرداخت و افزود:صدور مجوز تاسیس ۲ مدرسه بنت الهدی و شهدا، تسهیل در آسفالت خیابانهای معابر شهری، اخذ مصوبه اجرای طرح خرید خدمات آموزشی و تشکیل کمیته شورای آموزش و پرورش منطقه اینچه برون از جمله عملکرد این شورا بوده است.
,, ,
,
, ,
رئیس اموزش و پرورش گنبد در پایان به برخی از عملکردهای انجمن اولیا و مربیان مدارس اشاره کرد و از فرماندار و دیگر اعضای شوراهای دانش آموزی و اعضای انجمن اولیای مدارس تقدیر و تشکر کرد.
,گفتنی است این مراسم با اجرای خواننده گالیکشی و اهدای لوح های تقدیر به اعضای تلاشگر شورای آموزش و پرورش و انجمن های اولیا مربیان گنبدکاووس پایان یافت.
,, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه