logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

بدون خسرو و آندو در مرداب انزلی

استقلال به دنبال صدرنشینی و قهرمانی، ملوان در فکر انتقام

استقلال به دنبال صدرنشینی و قهرمانی، ملوان در فکر انتقام
در ادامه هفته بیست و هفتم لیگ برتر در دیداری حساس و مهم تیم فوتبال استقلال روز چهارشنبه میهمان ملوان بندرانزلی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  در ادامه هفته بیست و هفتم لیگ برتر روز چهارشنبه یک دیدار حساس و مهم در انزلی بین استقلال و ملوان برگزار می‌شود. مسابقه‌ای که می‌تواند سرنوشت قهرمانی را تا حد زیادی در لیگ برتر تعیین کند.
استقلال اگر در این بازی پیروز شود دو امتیاز از فولاد پیش می‌افتد و فرار بزرگش را به سوی قهرمانی آغاز خواهد کرد. سه هفته پایانی لیگ هم در فروردین ۹۳ برگزار خواهد شد و استقلال یکسال صدرنشین خواهد ماند!
نتیجه این مسابقه برای آبی‌پوشان تهرانی اهمیتی حیاتی دارد و برای ملوان از نظر حیثیتی مهم است. استقلال به دنبال قهرمانی و بازگشت به صدر جدول است و ملوان می‌خواهد دو شکست مقابل استقلال در دور رفت و جام حذفی را جبران کند و در آخرین بازی سال ۹۲ مقابل هوادارانش پیروز شود.
حواشی این بازی خیلی زود و از دیدار دوستانه اسکوچیچ و قلعه‌نویی در رستورانی شیک آغاز شد و مالک باشگاه ملوان این ضیافت شام را نپسندید و در مصاحبه‌ای از آن انتقاد کرد و خیلی زود حرفش را پس گرفت.
از نظر فنی ملوان در شرایط خوبی قرار دارد ولی استقلال دو بازیکن ملی‌پوش و تاثیرگذارش را در اختیار ندارد. خسرو حیدری به دلیل مصدومیت و آندرانیک تیموریان به دلیل محرومیت در این بازی حساس نمی‌توانند برای استقلال به میدان بروند. با این حال امیر قلعه‌نویی از بازیکنانش خواسته که استقلال‌گونه بازی کنند. آبی‌پوشان در صورت پیروزی در این مسابقه هم صدرنشینی را از فولاد پس می‌گیرد و هم برای اولین دیدارش مقابل الشباب در لیگ قهرمانان آسیا روحیه مناسب‌تری پیدا می‌کند.
آبی‌پوشان می‌خواهند با شکار قوی سپید انزلی با صدرنشینی و روحیه خوب به تهران برگردند. قوی سپیدی که در این فصل تبدیل به عقابی تیز پرواز شده که به راحتی به هیچ تیمی باج نمی‌دهد. اگر اسکوچیچ بتواند در این بازی از استقلال امتیاز بگیرد؛ پرسپولیس، نفت و فولاد خوزستان را خوشحال می‌کند و حتی خودش هم در جدول یک پله صعود می‌کندو به رده هفتم می‌آید.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه