رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قوچان:

188 برنامه فرهنگی و هنری در قوچان برگزار می شود

188 برنامه فرهنگی و هنری در قوچان برگزار می شود
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قوچان گفت: 188 برنامه فرهنگی، هنری و ورزشی ایام دهه فجر در قوچان برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قوچان خبر، حجت الاسلام و المسلمین هادی ایمانی نیا ضمن تبریک ایام الله دههه فجر با اشاره به برنامه های پیش بینی شده دهه فجر در قوچان اظهار داشت: 97 برنامه فرهنگی،هنری،ورزشی در قالب تقویم روزشمار و 91 برنامه در طول برنامه های دهه فجر برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه برنامه های سال جاری نسبت به سال گذشته کیفی تر شده است، ادامه داد: در ایام دهه فجر امسال در حوزه‌ها و دانشگاه‌های قوچان کرسی‌های آزاداندیشی با موضوع گفتمان انقلاب برگزار می‌شود.
وی با اشاره به رویکرد مردم محور برنامه های دهه فجر در قوچان افزود: تلاش کردیم تا برنامه‌ها مردم‌محور باشد و بر همین اساس برگزاری 15 جشن انقلاب در مساجد محوری شهر و 36 جشن انقلاب در روستاهای شهرستان قوچان با مشارکت مردم انجام می‌شود.
رئیس شورای هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی قوچان خاطر نشان کرد: در ادامه با معرفی برخی برنامه‌های شاخص و ابتکاری که در ایام دهه فجر برگزار می‌شود، گفت: امسال کودکان مهدکودک‌های قوچان به مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی نماز شکر برپا می‌دارند. همچنین 1357 دانش‌آموز روز 12 بهمن ماه به اجرای سرود "خمینی ای امام" در میدان امام خمینی می‌پردازند.
ایمانی نیا با گلایه از برخی نشریات و خبرنگاران برای پوشش مناسب ندادن برنامه‌ها و همکاری نکردن برخی از ادارات با این ستاد افزود: از میان کمیته‌های 17 گانه این ستاد کمیته عمرانی به وظیفه محول شده خود عمل نکرده و تا کنون برنامه‌های خود را معرفی نکرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قوچان خبر,
,
,
,
,

حجت الاسلام و المسلمین هادی ایمانی نیا در ادامه با بیان اینکه جنگ بزرگ انقلاب در تاریخ 15 و 16 بهمن ماه با حضور برخی هنرمندان مطرح کشوری و در راستای افزایش نشاط عمومی برگزار می‌شود، ادامه داد: در شب پیروزی انقلاب حجت‌الاسلام روحانی‌فر، رئیس عقیدتی سیاسی مرزبانی ناجا که اصالتاً قوچانی است به سخنرانی می‌پردازد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه