همزمان با اغاز دهه مبارک فجر:
همایش تغذیه از دیدگاه طب سنتی در رشتخوار برگزار شد
همایش تغذیه از دیدگاه طب سنتی با حضور 300 نفر از اعضا و داوطلبان جمعیت هلال احمر در دهه مبارک فجر در محل سالن ارشاد با حضور کارشناس علم تغذیه برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهل ماه نیوز همایش تغذیه از دیدگاه طب سنتی با حضور 300 نفر از اعضا و داوطلبان جمعیت هلال احمر در دهه مبارک فجر در محل سالن ارشاد با حضور استاد اقبالی کارشناس علم تغذیه برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهل ماه نیوز,در ادامه دکتر اقبالی کارشناس علم تغذیه پیرامون درمان بیماری ها از طریق طب سنتی به صورت علمی و با در نظر گرفتن شرایط فرد،و ایجاد عوارض احتمالی صحبت و خاطر نشان کرد: با وجود عطاری ها و مراکز سنتی در سطح شهر، تجویز هر گونه داروی ترکیبی، حجامت، ماساژ درمانی مطابق استانداردها و شرایط خاص تنها با مراجعه به مراکز معتبر و پزشکان متخصص طب سنتی و دوره دیده امکان پذیر است.
وی در ادامه مطالبی در خصوص ارزش غذایی مواردی همچون چای، نمک، روغن زیتون، روغن کنجد عنوان نمود.
اقبالی در پایان به چند راهکار مفید کاهش درد معده و ورم آن اشاره نمود و یاداور شد: در ابتدا و انتهای غذاخوردن نمک دریا بچشید، هر لقمه غذا را 40 تا 60 بار بجوید و آب را یا نیم ساعت قبل از غذا یا 2 ساعت بعد از غذا بخورید.
در ادامه دکتر اقبالی کارشناس علم تغذیه پیرامون درمان بیماری ها از طریق طب سنتی به صورت علمی و با در نظر گرفتن شرایط فرد،و ایجاد عوارض احتمالی صحبت و خاطر نشان کرد: با وجود عطاری ها و مراکز سنتی در سطح شهر، تجویز هر گونه داروی ترکیبی، حجامت، ماساژ درمانی مطابق استانداردها و شرایط خاص تنها با مراجعه به مراکز معتبر و پزشکان متخصص طب سنتی و دوره دیده امکان پذیر است.
,وی در ادامه مطالبی در خصوص ارزش غذایی مواردی همچون چای، نمک، روغن زیتون، روغن کنجد عنوان نمود.
,اقبالی در پایان به چند راهکار مفید کاهش درد معده و ورم آن اشاره نمود و یاداور شد: در ابتدا و انتهای غذاخوردن نمک دریا بچشید، هر لقمه غذا را 40 تا 60 بار بجوید و آب را یا نیم ساعت قبل از غذا یا 2 ساعت بعد از غذا بخورید.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه