امام جمعه شهر خورموج:
مردم مهمترین نقش را درپیروزی انقلاب اسلامی ایفا کردند
مصلح گفت: همه اقشار مردم از بازاری و کسبه گرفته تا مردم عادی در پیروزی و به ثمر نشستن این انقلاب نقش داشته اند و این انقلاب از خون همه ی مردم و مخصوصا جوانهای با ایمان به بار نشسته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازترنم دشتی عبدالحسین مصلح امام جمعه شهر خورموج در مراسم آغاز دهه فجرانقلاب اسلامی در مدرسه آزادگان شهر خورموج گفت: امروز به یمن رهبری بزرگ معمار کبیر انقلاب اسلامی هویت انقلاب اسلامی و اهداف آن وهمچنین بیداری اسلامی به سایرکشور های اسلامی به عنوان یک الگوی اسلامی صادر شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ترنم دشتی,وی افزود: همه اقشار مردم از بازاری و کسبه گرفته تا مردم عادی در پیروزی و به ثمر نشستن این انقلاب نقش داشته اند و این انقلاب از خون همه ی مردم و مخصوصا جوانهای با ایمان به بار نشسته است.
,مصلح ادامه داد: برای نظام طاغوت غیرقابل باور بود که این انقلاب بتواند با رهبری یک مرجع دینی به ثمر بنشیند و آنها هرگز در ذهن خود این حادثه بزرگ را باور نداشتند که یک رهبری دینی بتواند یک انقلاب سیاسی را به ثمر بنشاند.
,امام جمعه خورموج تاکید کرد: نقش مردم در همه ی صحنه های انقلاب بی بدیل بود و همه ی اقشار مردم در همه ی صحنه های انقلاب و تا پایان آن و پیروزی نهایی نقشی بی بدیل را ایفا کردند.
,در پایان این مراسم با همراهی امام جمعه خورموج و فرماندار دشتی زنگ انقلاب در مدرسه نمونه آزادگان شهر خورموج نواخته شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه