در اولین روز از دهه مبارک فجر؛
2 طرح عمران شهری درخورموج کلنگ زنی و افتتاح شد
در اولین روز از ایام الله دهه مبار فجر شهر خورموج شاهد افتتاح طرح های عمران شهر ی بود[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازترنم دشتی احمد شیخیانی شهردار خورموج در در آین کلنگ زنی خیابان غدیر شهر خورموج گفت: این خیابان با اعتباری بالغ بر 350 میلیون تومان و از محل اعتبارات استانی امروز کلنگ زنی می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ترنم دشتی احمد شیخیانی شهردار خورموج در در آین کلنگ زنی خیابان غدیر شهر خورموج گفت: این خیابان با اعتباری بالغ بر 350 میلیون تومان و از محل اعتبارات استانی امروز کلنگ زنی می شود., ترنم دشتی احمد شیخیانی شهردار خورموج در در آین کلنگ زنی خیابان غدیر شهر خورموج گفت: این خیابان با اعتباری بالغ بر 350 میلیون تومان و از محل اعتبارات استانی امروز کلنگ زنی می شود., ترنم دشتی احمد شیخیانی شهردار خورموج در در آین کلنگ زنی خیابان غدیر شهر خورموج گفت: این خیابان با اعتباری بالغ بر 350 میلیون تومان و از محل اعتبارات استانی امروز کلنگ زنی می شود., ترنم دشتی,وی گفت: طول این خیابان 80 متر و عرض آن 24 متر است و به دلیل تقاضای مردم شهر خورموج و حجم بالای تردد در این خیابان پس از تصویب در کمیته برنامه ریزی شهرستان خورموج به مرحله کلنگ زنی است.
, وی گفت: طول این خیابان 80 متر و عرض آن 24 متر است و به دلیل تقاضای مردم شهر خورموج و حجم بالای تردد در این خیابان پس از تصویب در کمیته برنامه ریزی شهرستان خورموج به مرحله کلنگ زنی است., وی گفت: طول این خیابان 80 متر و عرض آن 24 متر است و به دلیل تقاضای مردم شهر خورموج و حجم بالای تردد در این خیابان پس از تصویب در کمیته برنامه ریزی شهرستان خورموج به مرحله کلنگ زنی است., وی گفت: طول این خیابان 80 متر و عرض آن 24 متر است و به دلیل تقاضای مردم شهر خورموج و حجم بالای تردد در این خیابان پس از تصویب در کمیته برنامه ریزی شهرستان خورموج به مرحله کلنگ زنی است.,شیخیانی ادامه داد: امسال در شهرداری خورموج جمعا 28 پروژه اجرا می شود که در این سالیان در رزومه کاری شهرداری خورموج بی نظیر است.
, شیخیانی ادامه داد: امسال در شهرداری خورموج جمعا 28 پروژه اجرا می شود که در این سالیان در رزومه کاری شهرداری خورموج بی نظیر است., شیخیانی ادامه داد: امسال در شهرداری خورموج جمعا 28 پروژه اجرا می شود که در این سالیان در رزومه کاری شهرداری خورموج بی نظیر است., شیخیانی ادامه داد: امسال در شهرداری خورموج جمعا 28 پروژه اجرا می شود که در این سالیان در رزومه کاری شهرداری خورموج بی نظیر است.,وی در مراسم افتتاح پارک محله ای« آهو» شهر خورموج عنوان کرد: این پروژه با مساحت 1500 متر مربع و با اعتباری بالغ بر150 میلیون تومان امروز افتتاح می شود.
, وی در مراسم افتتاح پارک محله ای« آهو» شهر خورموج عنوان کرد: این پروژه با مساحت 1500 متر مربع و با اعتباری بالغ بر150 میلیون تومان امروز افتتاح می شود., وی در مراسم افتتاح پارک محله ای« آهو» شهر خورموج عنوان کرد: این پروژه با مساحت 1500 متر مربع و با اعتباری بالغ بر150 میلیون تومان امروز افتتاح می شود., وی در مراسم افتتاح پارک محله ای« آهو» شهر خورموج عنوان کرد: این پروژه با مساحت 1500 متر مربع و با اعتباری بالغ بر150 میلیون تومان امروز افتتاح می شود.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/, انتهای پیام/, انتهای پیام/,]
ارسال دیدگاه