فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فریدونکنار خبر داد

اعزام 600 دانش‌آموز فریدونکناری به اردوهای راهیان نور

اعزام 600 دانش‌آموز فریدونکناری به اردوهای راهیان نور
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فریدونکنار از اعزام 600 دانش‌آموز به اردوهای راهیان نور در سال جاری خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدولی میرشفیعی در گفت‌و‌گو با خبرنگار بصیرنیوز با بیان اینکه در طول تاریخ استفاده از سیره ائمه موجب سربلندی  کشورمان شده است، گفت: یکی از اهداف مهم شهدا مقاومت و ایستادگی در برابر دشمنان و زیاده‌خواهان بوده است.

وی تصریح کرد: دانش آموزان باید با این سیره شهدا آشنا شوند و این امر با حضور در میدان نبرد و مناطق عملیاتی بیش از پیش میسر می‌شود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه فریدونکنار در بخش دیگری از سخنان خود، خاطرنشان کرد: اردوهای راهیان نور در شهرستان فریدونکنار به دو صورت است به گونه‌ای که یک اعزام به تمامی مردم و در قالب حوزه‌های محلات بستگی دارد که از 15 اسفند تا 15 فرودین هر سال ادامه دارد و گروه دوم مربوط به دانش‌آموزان است.

میرشفیعی گفت: اردوهای راهیان نور دانش‌آموزان در انتقال دستاوردهای دفاع مقدس بسیار تاثیرگذار است.

وی با اشاره به اینکه در فرصت یک ماهه حضور بسیجیان این شهرستان در اردوهای راهیان نور بیش از 550 نفر را به این مناطق اعزام می‌کنیم، اظهار کرد: اردوهای راهیان نور تا حدود 600 نفر تحقق پیدا کرده است که امیدواریم تا پایان سال به سهمیه ابلاغی دست پیدا کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیرنیوز ,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه