همزمان با اولین روز ایام الله دهه فجر؛
کلنگ سه واحد مسکونی در ایرانشهر زده شد
در اولین روز از آغاز سی و هفتمین سال دهه فجر کلنگ سه واحد مسکونی برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) در ایرانشهر زده شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پهره؛ محمد علی تراقوئی رئیس کمیته امداد ایرانشهر اظهار کرد: هر یک از این واحد های مسکونی 52 متر زیر بنا دارد که با اعتباری بالغ بر 25 میلیون تومان به بهره براری رسیده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از, پهره؛, پهره؛, محمد علی تراقوئی رئیس کمیته امداد ایرانشهر اظهار کرد: هر یک از این واحد های مسکونی 52 متر زیر بنا دارد که با اعتباری بالغ بر 25 میلیون تومان به بهره براری رسیده است.,وی افزود: برای احداث هر یک از واحدها 20 میلیون تومان وام بلاعوض به مددجویان پرداخت شده است.
,مدیر کمیته امداد ایرانشهر اظهار کرد: خانواده های دارای فرزندان بیشتر در اعطای وام 20 میلیونی بلاعوض در اولویت هستند.
,انتهای پیام/ 3339
]
ارسال دیدگاه