امام جمعه لامرد:

فضای تهمت و اهانت در ایام انتخابات نباشد

فضای تهمت و اهانت در ایام انتخابات نباشد
امام جمعه لامرد گفت: در ایام انتخابات نباید فضای تهمت و اهانت نسبت به یک دیگر وجود داشته باشد بلکه آن چیزی که مهم است حضور باشکوه مردم در پای صندوق های رای است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از لامرود، همزمان با سالروز ورود بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) به میهن عزیزمان، مراسم نمادین استقبال از پیرجماران با حضور آحاد مردم، مسئولان ادارات و نهادهای دولتی در فرودگاه بین المللی لامرد برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لامرود,


این مراسم که همراه با رژه موتوری،خوردویی همراه بود، پس از آن آحاد مردم ولایتمدار و مسئولان ادارات و نهادهای دولتی با حضور در گلزار شهدای مرکزی شهر لامرد یک بار دیگر با آرمان انقلاب اسلامی و شهدای عزیز عهد و پیمان مجدد بستند.

,
,


امام جمعه لامرد در سخنانی اظهارداشت: اگر امروز در دنیا بسیار سربلند و پیروز هستیم به خاطر خون شهیدان است.

,
,


حجت الاسلام سید علی اصغرهاشمی شهیدی افزود:همچنان در راه انقلاب اسلامی خون داده می شود و باید پاسداشت خون شهدا و انقلاب باشیم.

,
,


وی برلزوم حضور باشکوه مردم در دو انتخابات مهم مجالس خبرگان رهبری و شورای اسلامی تاکیدکرد و گفت: در ایام انتخابات نباید فضای تهمت و اهانت نسبت به یک دیگر وجود داشته باشد بلکه آن چیزی که مهم است حضور باشکوه مردم در پای صندوق های رای است.

,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه