سیب زمینی با تعصب؛
پشنهاد پوسترهای انتخاباتی برای کاندیداها در فریدن رسید
فقط انسان ها نیستند که در حوزه سیاست فعالند. مثلا نگاه کنید به همین سیب زمینی خودمان. این محصول بد ترکیب که بی خود به آن «بی رگ می گویند » اتفاقا بسیار هم با تعصب است و دررخدادهای مهم اجتماعی و بخصوص در حوزه انتخابات چه تاثیراتی که نداشته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فریدن نا، فقط انسان ها نیستند که در حوزه سیاست فعالند. مثلا نگاه کنید به همین سیب زمینی خودمان. این محصول بد ترکیب که بی خود به آن «بی رگ می گویند » اتفاقا بسیار هم با تعصب است و دررخدادهای مهم اجتماعی و بخصوص در حوزه انتخابات چه تاثیراتی که نداشته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فریدن نا,اگر یک نگاه به اظهار نظر کاندیداهای مجلس طی دهه های اخیر و «ایضاً دهه های آینده!» بیاندازید متوجه می شویدکه مبنای پیروزیشان همین سیب زمینی بوده است. از آنجا که سیب زمینی، مهمترین کشت کشاورزان و یک کالای استراتژیک و جانشین نان و برنج در سبد غذایی محسوب می شود، پاشنه آشیل احساسات مردم نیز هست.
,شاید به جرات بتوان گفت که اگر مرگ و میر و مراسم ترحیم در کار نباشد، جایزه موثرترین راه برای «جذب آرای مردم« به قول دادن برای رفع مشکلات سیب زمینی اختصاص می یابد و عوامل دیگر همانند تخصص، کارخانه پتروشیمی، تحصیلات، کارخانه سیمان نسوز، عدم سوء سابقه، سخنوری، ذوب آهن، شخصیت فردی و اجتماعی مناسب، راه آهن، وابستگی های حزبی و کارآمدی، کارخانه چیپس و نشاسته و …در رتبه های بعدی اهمیت قرار می گیرند.
,یعنی کافی است که کاندیداهای محترم شعارها و پوسترهای تبلیغاتی شان را بر محور سیب زمینی طراحی نمایند و به جای عکس با عینک دودی و گاز گرفتن دسته عینک و خیره شدن به افق »که مثلا بسیار اهل تفکرند و آینده نگر» با چند گونی سیب زمینی غمگین و از سرما یخ زده و در گوشه انبار مانده عکسی به یادگار بگیرند و یک شعار مرتبط با سیب زمینی مانند «سیب زمینی به تو می اندیشم»، «سیب زمینی، من درد مشترکم، مرا فریاد کن»، «سیب زمینی چیپست می کنم»، « سیب زمینی تضمینت می کنم» و از این قبیل موفقیت خود را تضمین کنند.
,
البته نکته کلیدی نیز این است که هیچ وقت برای رفع مشکل سیب زمینی اقدامی نکنند تا در دوره های بعدی نیز کاندیداها قولی برای عمل نکردن داشته باشند!
_____________
, , علی اصغر براتی,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه