رئیس شرکت آب و فاضلاب بهارستان:

آب شهرستان بهارستان نیازی به تصفیه ندارد

آب شهرستان بهارستان نیازی به تصفیه ندارد
رئیس شرکت آب و فاضلاب بهارستان گفت: آب شهرستان بهارستان با توجه به آزمایشات شیمیایی خاصی که روی آن انجام می شود کاملا سالم و استاندارد است و هیچگونه نیازی به تصفیه و دستگاه های تصفیه آب ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه، تعداد آب فروشی ها در سه شهر بهارستان روز به روز افزایش می یابد و هر روز شعبه جدیدی از این آب فروشی ها در سطح شهر شروع به فعالیت می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارستانه,

این در حالی که آب های تصفیه فاقد هر گونه املاح معدنی بوده و نوشیدن این آب ها هیچ گونه فایده ای برای بدن ندارد و استفاده از آب تصفیه در بلند مدت سبب می شود که بدن مردم شهرستان به ویژه کودکان دچار کمبود املاح معدنی شود.

,

در همین راستا پرویز عبدی، رئیس شرکت آب و فاضلاب شهرستان بهارستان در گفت و گو با خبرنگار بهارستانه ضمن بیان این موضوع که آبی که در اختیار مردم قرار می دهند کاملا استاندارد است، بیان داشت: آب شهرستان با توجه به آزمایشات شیمیایی خاصی که روی آن انجام می شود کاملا سالم و استاندارد است و هیچگونه نیازی به تصفیه و دستگاه های تصفیه آب ندارد.

, بهارستانه,


وی با بیان این که رشته تحصیلی خود او مهندسی آب می باشد اظهار داشت: نیازی به استفاده از دستگاه های تصفیه نمی بینم و این دستگاه ها نه تنها باعث می شوند که مواد مورد نیاز بدن در آب از بین برود بلکه حالت تجاری و صنعتی نیز پیدا کرده اند.

,
,

DSC_0101
پرویز عبدی ضمن بیان اینکه سازمان آب استان تهران استاندارد بودن آب شهرستان بهارستان را تایید می کند، گفت: آزمایش هایی به صورت هفتگی بر روی آب انجام می شود که استاندارد بودن آن را بررسی می نماید همچنین شرکت آب و فاضلاب استان تهران نیز کیفیت آب را تایید می کند و آب شهر هیچ مشکلی ندارد.
وی با اشاره به این موضوع که در آب سختی (گچ و آهک) وجود دارد، ادامه داد: سختی موجود در آب باعث گوارا شدن آب می شود در حالی که این دستگاه ها سختی آب را می گیرند و آن را تقریبا برابر با آب مقطر می کنند.
رئیس شرکت آب و فاضلاب بهارستان ضمن اشاره به افزایش آب فروشان در سطح شهرستان، ادامه داد: این شرایط حالت تجاری پیدا کرده و این در حالی است که این افراد هیچگونه مجوزی برای این کار ندارند.

, DSC_0101,
,
,
,

DSC_0106
وی در پایان با توجه به اینکه این اشخاص مجوزی برای فروش آب ندارند، خاطر نشان کرد: باید چند دستگاه در کنار هم قرار گیرد تا جمع آوری آب فروشان انجام شود و ما آمادگی خود را برای همکاری اعلام می کنیم.
انتهای پیام/ رض

, DSC_0106,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه